Ja mam gładkie fotele bez pasów na tapicerce, także nie powiem Ci czy się gryzie czy nie.
Ja mam gładkie fotele bez pasów na tapicerce, także nie powiem Ci czy się gryzie czy nie.
Klejem nic nie podziałałem, bo tkaninę ciężko było dopasować, ale tapicer za 120zł (razem z materiałem) zrobił to porządnie
Wysłane z HTC One
Jezu jest coś co się nie sypie w twoim aucie?????? Czytam tak twoje posty i nie wierzę
Blacha (chyba najważniejsze bo tego się wymienić nie da, zawieszenie i silnik są w idealnym stanie. Reszta niedługo też będzie
Wysłane z HTC One
Zostaniesz niedługo naszym pupilem w dziale "Gtv"![]()
24.05.2013-05.05.2015 Alfa Romeo Gtv 2.0 Twin Spark
09.05.2015-20.09.2016 Alfa Romeo GT 2.0 JTS
21.09.2016- Alfa Romeo 156 SW '02 2.4 @ 180PS+
13.04.2021 - Alfa Romeo Giulietta Sportiva 2.0 jtdm 150@208PS
Powiedzcie mi tak szczerze, czy:
1) wasze egzemplarze mają podobną ilość usterek?
2) Czy może po prostu nie przywiązujecię do nich takiej wagi?
2) Czy może ja jestem zbyt upierdliwy i wymagający w stosunku do auta które ma już 17lat?
Ps. Nie wiem czy będę pupilem, ale z pewnością niedługo zostanę ekspertem od manualna
Wysłane z HTC One
1) Zdecydowanie nie ! U mnie problemy są z rzeczami mechanicznymi, jak zaglądasz do mojego tematu to wiesz. Elektryka jest w 100% sprawna (poza ogrzewaniem szyby, ale to wina przerwanej ścieżki na szybie, bo lusterka grzeją)
2) Przywiązuję uwagę nawet do spalonej żarówki podświetlenia. Zrobiło mi się tak odkąd mam Gtv, wczesniej jeździłem 2 lata Roverem z walącymi końcówkami drążków i nie przeszkadzało mi to.
3) Nie jesteśMoja to już gorąca 18stka
![]()
24.05.2013-05.05.2015 Alfa Romeo Gtv 2.0 Twin Spark
09.05.2015-20.09.2016 Alfa Romeo GT 2.0 JTS
21.09.2016- Alfa Romeo 156 SW '02 2.4 @ 180PS+
13.04.2021 - Alfa Romeo Giulietta Sportiva 2.0 jtdm 150@208PS
Wedżi no to każdy z nas nas swoje bolączkiPołączmy się w bólu i nie damy się tym trudnym czasom. Niech to będzie dla nas próba
A tak poważnie to nieodpowiedzialny idiota przerabiał na wszystkie sposoby moją instalację i stąd te wszystkie problemy. Ale już niedługo będzie to okaz iście kolekcjonerski (no może poza światłami bo ksenonow się nie pozbędę
)
Wysłane z HTC One
U mnie było parę pierdół, poprzedni właściciel jej długo nie miał, a z tego co zaobserwowałem u siebie to jakiegoś specialnego druciarstwa nie widzę. Oprócz złego oleju silnikowego, ale na wiosnę szykuje wymianę, z elektryki to drobne duperele typu: grzanie foteli(pobawiłem się troche miernikiem i wymieniłem bezpiecznik), klima(pojechałem na przegląd i coś było z pierwszym biegiem wentylatora, to u siebie opisywałem), ogranicznik, szyba zachodząca na uszczelkę przy zamykaniu drzwi. Po tym wszystkim uważam że jednak poprzedni właściciel to bardzo normalna osoba i nie kłamała co do stanu ogólnego... Ja mam takiego pierdo..... na tego auta że nawet najdrobniejsza pierdoła jest usówana z automatu prze ze mnie ;] Ale na wiosne zamierzam wydać kase na hamulce, razem ze zmianą węży i płynu, zawieszenie z przodu, wymiana oleju i filtrów, poprawki lakiernicze i zastanawiałem się nad kolorem skóry, czarny mi się widzi ale nie w takim wesołym autku tylko w limuzynie;] ale wiadomo "kasa kasa kasa..." nie jestem synem króla nafty ani multi milionerem;p staram się dbać o samochód tak aby kiedy przyjdzie pora na "nowe" to żeby następny właściciel cieszył się z tego auta tak jak Ja;]