Ktos kiedys probowal uslugi CarSpa (www.car-spa.pl)?
Julka wczoraj zajela swoje miejsce w garazu. Rosso Alfa wyglada oblednie i chcialbym ten efekt jak najdluzej utrzymac.
Ktos kiedys probowal uslugi CarSpa (www.car-spa.pl)?
Julka wczoraj zajela swoje miejsce w garazu. Rosso Alfa wyglada oblednie i chcialbym ten efekt jak najdluzej utrzymac.
Patrząc po autach, którymi się zajmowali to wygląda bardzo korzystnie. Cennik jest typowo premium ale z drugiej strony jakość powinna także iść za tym. Ja osobiście korzystam z usług zwykłej auto-kosmetyki (nie żadna sieciówka) i jestem bardzo zadowolony z efektów. Lakier w Alfie nie jest jakiś specjalnie mocny (bynajmniej czarny pastel), łatwo się rysuje. Dlatego wymaga kosmetyki.
z Car-spa nie korzystałem, ale chętnie podłączę się do tematu. Szczególnie, jeśli ktoś osobiście porówna stosunek cena/jakość
Bylem dzis poniuchac. Umowilem sie na srode (jak nie bedzie padac) na ogledziny lakieru i wycene.
Towarzystwo tam mieszane, taki Lambo Aventador zacny, ale nie chce, zeby mi Julka przy BMW stalaMam nadzieje, ze wezma to pod uwage
![]()
Jakby co mogę podać parę dodatkowych namiarów
Na takąusługę zabezpieczania samochodu
Zależy od rejonu .
W którym mieszkasz
Parę osób znam co sie tym zawodowo zzajmują
Przy okazji jakiego spota można by ukręcić
Zobaczyłbym tez wreszcie na żywo polifta![]()
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
witam
Nie wiem jak robia w Warszawie ...ale w Tychach to juz z 5 aut mi robili...
efekt bardzo dobry...wart kasy...ale nie jest wieczny...wiele myjni po prostu zle myje auta i uzywa tanich srodkow...wiec predzej czy pozniej auto wroci do stanu sprzed "detalingu"
Podjechalem dzis. Lakier zostal oceniony na b.dobrze- co daje 1600pln netto za usluge obejmująca:
- lakier,
- felgi,
- lakierowane zaciski hamulcowe,
- elementy metalowe,
- elementy z tworzywa (włączając w to klosze lamp),
- powierzchnie szklane (włączając w to dach),
- komora silnika,
wraz z pakietem powłok ceramicznych (dla lakieru 3 warstwy).
Usluga wymaga zostawienia auta na dzien. Sie zastanawiam...
1 dzień? To ile osób będzie przy tym samochodzie robić? Jeszcze kilka warstw powłoki.... nie znam zakładu i nie oceniam, ale dla mnie mocno zastanawiające...
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Drogi kolego,
jeżeli chcesz zrobić autodetailing auta to zapraszam do mojej firmy Smart Detailing. Taki pakiet jak zaoferowali Ci w Car Spa zrobimy Ci za 1600 zł ale brutto. Najlepszą ceramikę jaką znajdziesz w chwili obecnej to Ceramic Pro 9H. Auto zostawiasz rano o 8:00, a odbierasz około 17:00. Pozdrawiam Alfistę.