Nasze Belle JTDm chodzą jak benzyniaki nie ma prawa być różnicy w normalnym odsłuchu. I tak ma być.
Nasze Belle JTDm chodzą jak benzyniaki nie ma prawa być różnicy w normalnym odsłuchu. I tak ma być.
Czy mowa nie jest czasem o tomekkrk z deft ?
A moze skoro jest taki pewny ze to nic takiego a nie czasem dwumas ( absolutnie nic nie sugeruje bo juz powyzej czytalem madry post o roznych opcjach a nie od razu rzucanie hasla dwumas i juz mimo tego ze nikt tak na prawde nie ma.pojecia o jakim " telepaniu" mowa bo go nie czul ) to moze zagadaj czy jego pewnosc ze to normalka opiera sie tylko na checi sprzedazy czy moze w razie W ma jakas opcje dla ciebie
I najlepiej napisz tutaj co on na to
No bo jak by nie bylo to raczej nie wcisnie kitu ze on nie wie , nie zna sie i tylko sprzedaje i jak chcesz to kup
Na pewno nie każdy tak ma. W 156 JTD nic mi nie telepało, w passacie TDi telepie przy gaszeniu, a dwumas jest dobry. Dlaczego telepie, nawet nie chce mi się wnikać skoro dwumasa jest ok.
Sprawdź zanim sie wladujesz w koszta. Sprawdzenie w aso nie bedzie cie kosztowac 25tys a oni ci powiedza o tych klapach turbo i innych pierdolach. Wiem jedno jesli gasisz autko i silnik gasnie a jeszcze go telepie to dwumas. Mialem tak w poprzednim autku.
- - - Updated - - -
choć u nich w serwisie mówili że każdy wysokoprężny tak ma..
Ta dupa zbita. Ja tak nie mam . To taki sam tekst sprzedawczykow jak mi puszczali przy zakupie mojej 9 ..Dymila jak star a oni diesel tak ma eheee caly program do poprawy mialem tak kolesie w szopie w nim namieszali jakims kompem typu atarii
W 156 jak wyczyściłem klapę gaszącą, pierwsze 2-3 gaszenia to była porażka w porównaniu sprzed czyszczenia... Później się ułożyło i jest dobrze, chociaż gaszenie zimnego jest zdecydowanie "twardsze" niż rozgrzanego.
Wy macie w 159 i tak kulturalniejszy motur![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
U mnie nic nie telepie buda przy gaszeniu, odpalaniu czy naglym "bucie" na drugim biegu jak i kazdym innym, a sprzeglo mam do roboty (docisk sie sypie) wiec nie wydaje mi sie to normalne.. Przebueg licznikowy 201kkm a rzeczywisty 280...
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2