Marek a przewidywana płatność za dzieci w wieku 6 i 4 lata ?
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Marek a przewidywana płatność za dzieci w wieku 6 i 4 lata ?
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Wiem o tym, pamiętam. Wszystko będzie zależne od miejscówki. Na chwilę obecną to jest do lat 3 bez opłat. Od 3 do 10 lat 30% zniżki. Powyżej pełnopłatne.
To, jak i cenę będę się starał negocjować i obniżyć. Ale nie mogę siąść do konkretnych rozmów bez konkretnej listy. Ponieważ do takich rozmów się siada i zaczyna od liczby osób
- - - Updated - - -
Aha, ale np cena zlotu za takie dziecko będzie jeszcze niższa ponieważ te 30% zniżki to dotyczy noclegu. A na cenę zlotu składa się jeszcze parę innych czynników (m.in. jedzenie) za które ja będę pobierał opłatę tylko od dorosłych. Tak więc cena dla nieletnich będzie obejmowała tylko nocleg, reszta gratis.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
1. marek230482 + Asia + Szymon
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
4. Rafał + Małgorzata + Maja(1,5roku)
5. Marek + Maryla
6. Endrjus + Ania + Chilli (suk marki boxer)
7. Damian + Kasia + Wiki (6) + Maksiu (4)
Panie i Panowiea gdzie to dokładnie jest ten zlot
jak coś to się zjawię nie sam z Sanoka
![]()
Każdy "resetuje się" przy czym chce.
Zlot będzie na Dolnym Śląsku.
Marek bedzie mozna sie zapisac jak bedzie juz dokladniej wszystko wiadomo? dokladne miejsce i cena. moja druga Polowa tez jeszcze nie wie jak z sesja.... eh czemu wszystkie te zloty sa w czasie egzaminow studentow![]()