Wymelduj się z PL zamelduj na rok w USA , kup tam nowe Ghibli. Po roku czasu w wieziesz nowe Ghibli do PL jako mienie przesiedleńcze bez cła![]()
Wymelduj się z PL zamelduj na rok w USA , kup tam nowe Ghibli. Po roku czasu w wieziesz nowe Ghibli do PL jako mienie przesiedleńcze bez cła![]()
tylko nie zapomnij przeregulować swiateł mijaniaBo amerykanskie walą na wprost.
Jak Serdżio zaprezentuje w kwietniu Giulię, to ja Ci kupię to Ghibli.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
dołożę ci się Radzia, kupimy mu Ghibli na spółkę![]()
to ja tez chce.Mi tez mozecie kupic
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
szczerze powiedziawszy to ja czytalem jedna wypowiedz Marchione na temat Giulii ze blokuje projekt bo mu sie stylizacja nie podoba i od tamtej pory odnosze wrazenie ze to tylko media pompuja Gulie. Co ciekawe wszyscy o nastepcy 159 (ja tez sie nie moge doczekac) ale ponoc wczesniej ma byc Berlina (giulietta sedan) slyszeliscie o tym ?
Podejrzewam , ze to co ktos sobie w Alfie wymyslil , ze bedzie Giulia teraz chyba aspiruje do Berliny a Giulie zrobia na nie wiem jakiej platformie. Ja bym puszczal Alfette na bazie Ghibli tylko ktos by musial to porzadnie narysowac.