próbowałem przeczytać ale... nie dałem rady, to jakiś esej. chciałem tak w skrócie tylko szybkiej odpowiedzidzięki
![]()
próbowałem przeczytać ale... nie dałem rady, to jakiś esej. chciałem tak w skrócie tylko szybkiej odpowiedzidzięki
![]()
Co druga strona jest takie pytanie![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
o mój święty... 65 stron wiedzy i spamu
aż żałuję że zatankowałem dziś do pełna nie dolewając olejuprzejechałem 5 km więc i dolać ON nie mam jak bo leję zawsze pod korek (zawsze w belli oznacza już drugi raz
).
myślę jednakże następnym razem zaleję tego specyfiku i zobaczę jak u mnie się to sprawdzichlusnę jeszcze do 1.9SDI w seacie ibiza i poobserwuje
tymczasem dzięki za bardzo wyczerpującą lekturę![]()
Możesz wlać i teraz. 250-300 ml powinno się zmieścić. Wymiesza Ci się bez problemu, szczególnie na zimowych, bardziej dziurawych niż zwykle, drogach.
250 ml na cały bak. Lejesz mniej do baku, to policz proporcje. Wymiesza się zawsze.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
więc sugerujecie że teraz do baku moge normalnie wlać i nie podlewać ropką? nie zostanie mi w wężu to wszystko?w sumie paliwa nalałem pod koreczek...
Tak, możesz spokojnie dolać olej.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Wlasnie przeczytalem 65 stronek tematu-oj jest tego trochei zastanawiam sie czy nie wyprobowac tego u siebie.Troche mam obawy bo z natury jestem ostrozny ale po przeczytaniu Waszych sugesti i opini mysle ze nic zlego po dolaniu sie nie stanie.Dzisiaj kupie orlenowski t2 i zobaczymy
...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Nie bój nic. Może być tylko lepiej![]()