chyba jechalem ta droga ale peugeotem 307
chyba jechalem ta droga ale peugeotem 307
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
jak ktoś chce dużo zakrętów to albo góry, albo morze
ja mam morze![]()
ostatni pomiar z trasy:
dokładnie 666 km
Poznań - Warszawa - Poznań, spalanie 6,9, średnia prędkość 90km/h, na autostradzie 150km/h, jakieś 40km po Warszawie
krótkie pytanko, o spalanie a konkretnie o spalanie przy jeżdzie z górki na biegu bez dodawania gazu, wyskakuje 50 l/km o co biega wiem że powinno 0, potem jak dodaje gaz to powoli 30, 20 i normalnie juz 10 l.
HeheBo masz ustawione km/l a nie l/100 km
BTW nigdy Ci nie pokaze 0l/100km tylko zawsze beda 2l/100km... Fiaty tak maja. Ale oczywiscie spalanie jest zerowe jak hamujemy silnikiem- komputer tylko tak sciemnia.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
pewnie tak jest, bawiłem się i musiałem pozmieniać;p
Tu raczej chodzi o jak najmniejsze przekłamywanie spalania na komputerze,inaczej na wolnych obrotach,czy na luzie komputer by nam nie liczył spalania do średniej dostając informację,że w takich warunkach spalanie jest zerowe .156 mają "zerowe" spalanie na luzie ,a wiemy jak mocno ich komputery przekłamują ze srednią.
Bzdura. Jak podłączysz się kablem do komputera to w magiczny sposób FES widzi spalanie godzinowe...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond