Strona 24 z 37 PierwszyPierwszy ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 366

Temat: Lifting

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Imć Zobacz post
    To musi mnie kolega nauczyc. Ja jednak nie potrafie znalezc tak latwo albumu ktorego mam ochote posluchac na jednolinijkowym wyswietlaczu... Mialbym jeden, dwa albumy to pewnie tak, ale kilkadziesiat to juz nie koniecznie takie oczywiste. Na wyswietlaczu duzym, m/w wiem ile razy jeszcze musze naklikac sie by do niego dotrzec.
    OK, jeśli chodzi o obsługę MP3, pewnie jest ciężko... Ja akurat używam ekranu dotykowego na TomTomie. Całą resztę wolę jednak obsługiwać z kierownicy albo z przycisków radia.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Ogier
    Auto
    Giulietta 1.4 MA TCT

Domyślnie

Cytat Napisał benkas Zobacz post
    No właśnie ja się zastanawiam nad dwoma wersjami, tzn. Wersja Exclusive + ksenony + autoalarm + pakiet sport (razem z felami) a wersją distinctive + ksenony+autoalarm+ pakiet sport (z felami) i pakietem business. Różnica 1000 zł na korzyść wersji exclusive. Dylemat jest taki, że wersja distinctive ma gorszą tapicerkę ale miałaby navi, wersja exclusive ma półskórę ale nie ma navi tylko mniejsze radio, a nie mogę sprawdzić na żywo obu wersji bo "nasz salon" nie ma wersji polifcie.
    Uważaj na magiczny limit 38 opcji.. ja się od tego odbiłem jak swoje auto zamawiałem..

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Jabolek Zobacz post
    powie ktos please jak pelna skora spisuje sie w upalne dni?...bo mam dylemat czy jednak pelna skore jeszcze zmienic czy skora+alcantara...ciekawe jak ta alcantara bedzie sie wycierala...
    To nie te czasy by skóra paliła w dupsko tak przynajmniej mi się wydaje, ani razu nie miałem problemu z tym, że było mi za gorąco czy za zimno. Masz klimatyzacje więc ..

- - - Updated - - -

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    OK, jeśli chodzi o obsługę MP3, pewnie jest ciężko... Ja akurat używam ekranu dotykowego na TomTomie. Całą resztę wolę jednak obsługiwać z kierownicy albo z przycisków radia.
    Ja na przykład kiepsko sobie wyobrażam, 100 albumów na pendrive'ie i słuchanie tego. Wolę przeselekcjonowane utworki ale pojedynczo i z tego robię sobie playlistę. Z resztą ja i tak odpaliłem sobie dongla bluetooth z wyjściem aux i muzyka leci mi z spotify w telefonie, więc nie szperam po albumach. Kto jeździ autem i wertuje albumy? trochę niebezpieczne ;-)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Ja słucham radia w 95%, a pozostałe 5% to MP3 ustawione na odtwarzanie losowe, więc co najwyżej przerzucam następny utwór .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Imć
    Mieszka w
    WJ
    Auto
    Giulietta MA TCT, Giulia 2.0T Veloce, Spider 916 1.8 TS

Domyślnie

Cytat Napisał buczo Zobacz post
    Uważaj na magiczny limit 38 opcji.. ja się od tego odbiłem jak swoje auto zamawiałem..
    Heheheh... jeszcze to maja? Odbilem sie od tego w 2011... jakos bez zalu

ja i tak odpaliłem sobie dongla bluetooth z wyjściem aux i muzyka leci mi z spotify w telefonie
    To sluszne, ale limituje do zasiegu 3G/HSDPA i tylko jednego kraju. Nie jest to rozwiazanie one-to-rule-them-all, ktore preferuje

więc nie szperam po albumach. Kto jeździ autem i wertuje albumy? trochę niebezpieczne ;-)
    Ja Po miescie jedynie w korku, w trasie duzo czesciej. Nie da sie przejechac 9h za kierownica nie zmieniajac muzyki . Albo jak jade z lubą, wtedy ona wybiera muze (oczywiscie z dostepnych na karcie SD). Ekran dotykowy sie znaczaco przydaje

Użytkownik Ogier
    Auto
    Giulietta 1.4 MA TCT

Domyślnie

Heheheh... jeszcze to maja? Odbilem sie od tego w 2011... jakos bez zalu

To sluszne, ale limituje do zasiegu 3G/HSDPA i tylko jednego kraju. Nie jest to rozwiazanie one-to-rule-them-all, ktore preferuje

Ja Po miescie jedynie w korku, w trasie duzo czesciej. Nie da sie przejechac 9h za kierownica nie zmieniajac muzyki . Albo jak jade z lubą, wtedy ona wybiera muze (oczywiscie z dostepnych na karcie SD). Ekran dotykowy sie znaczaco przydaje
    1. Nie wiem jak teraz ale śmieszne trochę jak na markę "premium", idę z worem kapusty a tu.. "nie da się", ja wiem z czego to wynika KANBAN.
    2. Nie prawda, swoją muzykę w spotify synchronizuje na telefon i jest dostępna offline, więc jest to jak najbardziej sensowne rozwiązanie
    3. To już kwestia gustu. Wygodniej się klika jedna w telefon który można wziąć w rękę

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Giulietta 1.4TB Distinctive/Sport/Premium/Dach

Domyślnie

1. Pełna skór jest bardzo OK - dobra jakościowo, szybko wraca do swoich kształtów pod odciśnięciu np ciężką torbą czy ręką. Po zakonserwowaniu raz na jakiś czas Gliptone pachnie lepiej niż nowa. Poza tym nie jest śliska ani nie ziębi w tyłek. Ja po 2,5 roku obcowania z nią nie zamieniłbym ją na nic innego - zdecydowanie polecam niezdecydowanym. Poza tym fotele z pełną skórą są po prostu wygodne. Ich plusem w porównaniu chociażby z Leonem jest to, że nie mają wzdłuż siedziska wystających, twardych boczków. Może i te wystające wyraźnie boczki wyglądają bardziej sportowo, ale mnie po prostu uwierają w tyłek, a dużego chyba jeszcze nie mam Jedyne na co trzeba zwrócić uwagę przy skórze, to aby ew. konserwanty nakładać specjalną miękką szczotką dedykowaną do skóry, nakładanie szmatką kończy się pozapychaniem tych małych dziurek

2. Problem z niewygodną obsługą MP3 rozwiązuje iPod zapięty po kabelku w schowku - masz wtedy pełne iPod-owe sortowanie - playlisty, wykonawców, utwory, płyty, rodzaje muzyk itd. Ktoś sprzedał tutaj fajny patent z Ipod-em touch - jak parkujesz w zasięgu domowego WiFI to możesz synchronizować cała muzykę na iPodzie z domu bez wyciągania iPoda z samochodu. Niestety iPod touch poki co nie ma wersji 160GB i to mnie jeszcze wstrzymuje przed skorzystaniem z tego pomysłu. W momencie jak masz iPod-a do do gałki koło radia sięgasz wyłącznie po zmianę wykonawcy (jak wybrałeś sortowanie po nim ) lub np playlisty jak wybrałeś jedną z nich.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

To musi mnie kolega nauczyc. Ja jednak nie potrafie znalezc tak latwo albumu ktorego mam ochote posluchac na jednolinijkowym wyswietlaczu... Mialbym jeden, dwa albumy to pewnie tak, ale kilkadziesiat to juz nie koniecznie takie oczywiste. Na wyswietlaczu duzym, m/w wiem ile razy jeszcze musze naklikac sie by do niego dotrzec.
    A bez odrywania wzroku od drogi to jedynie chyba widzialem wyswietlacz na szybie przedniej, chyba w BMW jezeli mnie pamiec nie myli...
    A od czego się ma przyciski na kierownicy i wyświetlacz między zegarami? Albo lepiej, jest przecież Blue&Me i można powiedzieć A na końcu wybrać odpowiedni folder / album kursorami na kierownicy Mam wrażenie że przez ten ekran multimedialny trochę się cofamy jeśli chodzi o bezpieczeństwo podczas jazdy...

Hehehe... Citigo to moze i tak A z kapeluszem to mi sie bardziej kojarzy 1.4 70KM w Mito Choc najbardziej obawiam sie na drodze Toyot, a szczegolnie Avensisow
    Mito 1.4 70KM to raczej jednak kojarzy mi się z młodą dziewczyną Kapelusze to rzeczywiście skody

Użytkownik Rowerzysta Avatar TILT
    Auto
    Giulia Sprint MY21

Domyślnie

Cytat Napisał benkas Zobacz post
    No właśnie ja się zastanawiam nad dwoma wersjami, tzn. Wersja Exclusive + ksenony + autoalarm + pakiet sport (razem z felami) a wersją distinctive + ksenony+autoalarm+ pakiet sport (z felami) i pakietem business. Różnica 1000 zł na korzyść wersji exclusive. Dylemat jest taki, że wersja distinctive ma gorszą tapicerkę ale miałaby navi, wersja exclusive ma półskórę ale nie ma navi tylko mniejsze radio, a nie mogę sprawdzić na żywo obu wersji bo "nasz salon" nie ma wersji polifcie.
    Do różnicy dolicz jeszcze od 1%do 2% wartości zamawianego samochodu bo o tyle jest większy rabat producenta na wersję Exclusive.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Imć
    Mieszka w
    WJ
    Auto
    Giulietta MA TCT, Giulia 2.0T Veloce, Spider 916 1.8 TS

Domyślnie

UConnect czyta m4a! Yay! Lubie go coraz bardziej

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Jabolek
    Mieszka w
    Zandvoort, Oleśnica
    Auto
    AR Giulietta (SAVALI) 2.0 TCT 215KM 405 Nm

Domyślnie

ktos pisal juz ze w UK 2.0 TCT bedzie z 175KM....w NL rowniez jest ta wersja juz do zamowienia...w polsce nic jeszcze nie wiedza o tym...
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ar.jpg
Wyświetleń:	92
Rozmiar:	76.1 KB
ID:	119607