Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Uważaj na magiczny limit 38 opcji.. ja się od tego odbiłem jak swoje auto zamawiałem..
- - - Updated - - -
To nie te czasy by skóra paliła w dupskotak przynajmniej mi się wydaje, ani razu nie miałem problemu z tym, że było mi za gorąco czy za zimno. Masz klimatyzacje więc ..
- - - Updated - - -
Ja na przykład kiepsko sobie wyobrażam, 100 albumów na pendrive'ie i słuchanie tego. Wolę przeselekcjonowane utworki ale pojedynczo i z tego robię sobie playlistę. Z resztą ja i tak odpaliłem sobie dongla bluetooth z wyjściem aux i muzyka leci mi z spotify w telefonie, więc nie szperam po albumach. Kto jeździ autem i wertuje albumy? trochę niebezpieczne ;-)
Ja słucham radia w 95%, a pozostałe 5% to MP3 ustawione na odtwarzanie losowe, więc co najwyżej przerzucam następny utwór.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Heheheh... jeszcze to maja? Odbilem sie od tego w 2011... jakos bez zalu
To sluszne, ale limituje do zasiegu 3G/HSDPA i tylko jednego kraju. Nie jest to rozwiazanie one-to-rule-them-all, ktore preferuje
JaPo miescie jedynie w korku, w trasie duzo czesciej. Nie da sie przejechac 9h za kierownica nie zmieniajac muzyki
. Albo jak jade z lubą, wtedy ona wybiera muze (oczywiscie z dostepnych na karcie SD). Ekran dotykowy sie znaczaco przydaje
![]()
1. Nie wiem jak terazale śmieszne trochę jak na markę "premium", idę z worem kapusty a tu.. "nie da się", ja wiem z czego to wynika KANBAN.
2. Nie prawda, swoją muzykę w spotify synchronizuje na telefon i jest dostępna offline, więc jest to jak najbardziej sensowne rozwiązanie
3. To już kwestia gustu. Wygodniej się klika jedna w telefon który można wziąć w rękę![]()
1. Pełna skór jest bardzo OK - dobra jakościowo, szybko wraca do swoich kształtów pod odciśnięciu np ciężką torbą czy ręką. Po zakonserwowaniu raz na jakiś czas Gliptone pachnie lepiej niż nowa. Poza tym nie jest śliska ani nie ziębi w tyłek. Ja po 2,5 roku obcowania z nią nie zamieniłbym ją na nic innego - zdecydowanie polecam niezdecydowanym. Poza tym fotele z pełną skórą są po prostu wygodne. Ich plusem w porównaniu chociażby z Leonem jest to, że nie mają wzdłuż siedziska wystających, twardych boczków. Może i te wystające wyraźnie boczki wyglądają bardziej sportowo, ale mnie po prostu uwierają w tyłek, a dużego chyba jeszcze nie mamJedyne na co trzeba zwrócić uwagę przy skórze, to aby ew. konserwanty nakładać specjalną miękką szczotką dedykowaną do skóry, nakładanie szmatką kończy się pozapychaniem tych małych dziurek
2. Problem z niewygodną obsługą MP3 rozwiązuje iPod zapięty po kabelku w schowku - masz wtedy pełne iPod-owe sortowanie - playlisty, wykonawców, utwory, płyty, rodzaje muzyk itd. Ktoś sprzedał tutaj fajny patent z Ipod-em touch - jak parkujesz w zasięgu domowego WiFI to możesz synchronizować cała muzykę na iPodzie z domu bez wyciągania iPoda z samochodu. Niestety iPod touch poki co nie ma wersji 160GB i to mnie jeszcze wstrzymuje przed skorzystaniem z tego pomysłu. W momencie jak masz iPod-a do do gałki koło radia sięgasz wyłącznie po zmianę wykonawcy (jak wybrałeś sortowanie po nim ) lub np playlisty jak wybrałeś jedną z nich.
A od czego się ma przyciski na kierownicy i wyświetlacz między zegarami? Albo lepiej, jest przecież Blue&Me i można powiedziećA na końcu wybrać odpowiedni folder / album kursorami na kierownicy
Mam wrażenie że przez ten ekran multimedialny trochę się cofamy jeśli chodzi o bezpieczeństwo podczas jazdy...
Mito 1.4 70KM to raczej jednak kojarzy mi się z młodą dziewczynąKapelusze to rzeczywiście skody
![]()
UConnect czyta m4a! Yay! Lubie go coraz bardziej![]()