Napisałem do tego gościa z włabrzycha (cyba bo ogłoszenia jakoś dziwnie poznikały) i oto co otrzymałem, nawet to śmieszne, ale jednak przekręt w stylu ty mi przelej z 15 tyś zł, a ja wyśle Ci samochód, hahaha chyba ten z biedronki za 9,99zł
Treść wiadomości email:
First of all thank you for your interest in buying my car.
If you are wondering why I'm selling it, it's just because I went through a divorce and now I moved from Germany back to my home country UK.
The car is registered in Germany and it is in excellent condition, I am sure you will love it. Service book is available. Accident free.
The car is right now with me in London, UK but I can deliver the car anywhere in Europe on my expenses. You will get the chance to inspect the car before the final purchase.
Have a nice day
---------------------------------------------------------------
Przede wszystkim dziekuje za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.
Jesli zastanawiasz sie, dlaczego jestem sprzedajac je, to tylko dlatego, ze przeszedl przez rozwód, a teraz przeniósl sie z Niemiec do mojego kraju w Wielkiej Brytanii.
Samochód jest zarejestrowany w Niemczech i jest w doskonalym stanie, jestem pewien, ze to kochasz. Ksiazka serwisowa jest dostepna. Wypadek darmo.
Samochód jest teraz ze mna w Londynie, w Wielkiej Brytanii, ale moge dostarczyc samochód w dowolnym miejscu w Europie na moje wydatki. Dostaniesz szanse wgladu samochód przed ostatecznym zakupem.
Milego dnia
P.S. Nie wiem o jaki rozwód chodzi, ale darmowy wypadek mnie powalił