Strona 59 z 79 PierwszyPierwszy ... 9495051525354555657585960616263646566676869 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 787

Temat: Prośba o oględziny samochodu

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    widzicie podobieństwo otoczenia ?? te same ramki pod rej. itp ?
    autko co prawda inne
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C32048219.html
    http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...177016682.html

bo różnice w cenach to chyba widać :-)

pewnie znowu jakieś lipne ogłoszenie ktoś wystawił ( tak jak ostatnio było ogłoszenie z autem wujka kolegi z forum za 20kilka tys gdzie prawdziwe ogłoszenie własciciela było z ceną powyżej 40 )
    Napisałem do tego gościa z włabrzycha (cyba bo ogłoszenia jakoś dziwnie poznikały) i oto co otrzymałem, nawet to śmieszne, ale jednak przekręt w stylu ty mi przelej z 15 tyś zł, a ja wyśle Ci samochód, hahaha chyba ten z biedronki za 9,99zł

Treść wiadomości email:

First of all thank you for your interest in buying my car.
    If you are wondering why I'm selling it, it's just because I went through a divorce and now I moved from Germany back to my home country UK.
    The car is registered in Germany and it is in excellent condition, I am sure you will love it. Service book is available. Accident free.
    The car is right now with me in London, UK but I can deliver the car anywhere in Europe on my expenses. You will get the chance to inspect the car before the final purchase.

Have a nice day

---------------------------------------------------------------

Przede wszystkim dziekuje za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.
    Jesli zastanawiasz sie, dlaczego jestem sprzedajac je, to tylko dlatego, ze przeszedl przez rozwód, a teraz przeniósl sie z Niemiec do mojego kraju w Wielkiej Brytanii.
    Samochód jest zarejestrowany w Niemczech i jest w doskonalym stanie, jestem pewien, ze to kochasz. Ksiazka serwisowa jest dostepna. Wypadek darmo.
    Samochód jest teraz ze mna w Londynie, w Wielkiej Brytanii, ale moge dostarczyc samochód w dowolnym miejscu w Europie na moje wydatki. Dostaniesz szanse wgladu samochód przed ostatecznym zakupem.

Milego dnia

P.S. Nie wiem o jaki rozwód chodzi, ale darmowy wypadek mnie powalił

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotrek v6
    Mieszka w
    Bielawa
    Auto
    156 2,5 V6

Domyślnie

Troche z innej beczki, ale kiedyś gdy sprzedawalem auto ( na otomoto ) dostalem sms z wiadomoscia , ze "jestem zaineresowany, prosze o kontakt, nr tel nie byl jakis dziwny , zaczynal sie na 7 ... oddzwonilem i kosztowalo mnie to kilkanascie zl , od tego czasu nie oddzwaniam i nie odpisuje na sms.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Cytat Napisał majster Zobacz post
    Napisałem do tego gościa z włabrzycha (cyba bo ogłoszenia jakoś dziwnie poznikały) i oto co otrzymałem, nawet to śmieszne, ale jednak przekręt w stylu ty mi przelej z 15 tyś zł, a ja wyśle Ci samochód, hahaha chyba ten z biedronki za 9,99zł

Treść wiadomości email:

First of all thank you for your interest in buying my car.
    If you are wondering why I'm selling it, it's just because I went through a divorce and now I moved from Germany back to my home country UK.
    The car is registered in Germany and it is in excellent condition, I am sure you will love it. Service book is available. Accident free.
    The car is right now with me in London, UK but I can deliver the car anywhere in Europe on my expenses. You will get the chance to inspect the car before the final purchase.

Have a nice day

---------------------------------------------------------------

Przede wszystkim dziekuje za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.
    Jesli zastanawiasz sie, dlaczego jestem sprzedajac je, to tylko dlatego, ze przeszedl przez rozwód, a teraz przeniósl sie z Niemiec do mojego kraju w Wielkiej Brytanii.
    Samochód jest zarejestrowany w Niemczech i jest w doskonalym stanie, jestem pewien, ze to kochasz. Ksiazka serwisowa jest dostepna. Wypadek darmo.
    Samochód jest teraz ze mna w Londynie, w Wielkiej Brytanii, ale moge dostarczyc samochód w dowolnym miejscu w Europie na moje wydatki. Dostaniesz szanse wgladu samochód przed ostatecznym zakupem.

Milego dnia

P.S. Nie wiem o jaki rozwód chodzi, ale darmowy wypadek mnie powalił
    Niejednokrotnie się z tym przekrętem spotkałem i na tym forum chyba z dwa razy były takie przypadki opisywane. Stara gadka.

Użytkownik Znawca Avatar Dawid_Zielu
    Auto
    Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTD 20V Sportronic '03

Domyślnie

jakieś ponad 3 lata temu, gdy oglądałem się za AR 166 natknąłem się na podejrzanie tanią sztukę, napisałem e-maila i dostałem podobną jak wyżej wiadomość. Po jakimś czasie czytałem artykuł o tego typu przekrętach.
    Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Jest: Skoda Superb 2.0 TDI. Było: 159 SW 1,9 JTD AR 147 1.9 JTD 16V 170 KM 2003 r. Passatto B5 1.8

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Niejednokrotnie się z tym przekrętem spotkałem i na tym forum chyba z dwa razy były takie przypadki opisywane. Stara gadka.
    Mały OT. Znajoma żony, naiwna jakich mało, kupowała psa York`a z Islandi dokonując przelewu w Western Union do bodajże Kamerunu

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Lipinki Łużycki
    Auto
    Alfa Romeo 166

Domyślnie

Witam
    proszę o poradę na temat tego auta może ktoś z Was wie więcej interesuje mnie i jestem ciekawy czy auto jest goddne uwagi pozdrawiam i dziękuje
    junior180781@wp.pl
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-sta...C31989814.html

Użytkownik Świeżak Avatar krzysiekkurak
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.75TBi TI, Alfa Romeo Mito 1.4, Fiat Panda

Domyślnie

Witam kolegów!
    Prosiłbym kogoś o oględziny z okolicy Wrocławia tej alficzki.

http://allegro.pl/alfa-romeo-147-1-6...936540856.html

Użytkownik Rowerzysta Avatar mcsudi
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 156 2.0TS 1999

Domyślnie

Witam po dłuższej przerwie...
    Czy, któryś z szanownych forumowiczów kojarzy coś na temat AR 166 3.0 V6, stojącej już z pewnością bardzo długi czas na osiedlowym parkingu przy ul. Koszarowej we Wrocławiu ?

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia 200 my22

Domyślnie

Czy pomógł by mi ktoś z forumowiczów w oględzinach 159 od strony technicznej? Auto z PL salonu, historia serwisowa jest, bezwypadkowe, wizualnie mi odpowiada, silnik 2.0 jtdm z przebiegiem 175tys km. Problem w tym, że w aucie nie było wymieniane nic z osprzętu tzn koło dwumasowe, sprzeglo, turbo, wtryskiwacze, wszystko fabryczne, potrzebny ktoś kto oceni na ile to jeszcze pojeździ, a na ile już nadaje się do wymiany. Miasto Wrocław.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Skontaktuj się z Pawłem Olszewskim. Najlepiej przez Kubicze bo jest często na forum. Chłopakom przewinęło się dużo diesli. Mają to opanowane, mają też sprzęt żeby auto podłączyć i sprawdzić. Ewentualnie jutro spot pod milenijnym to możesz tam się rozpytać.