chodzi o to, że jak pisałem co jakiś czas trzeba mieć ochotę i czas by się nimi zająć ale napewno nie co tydzień. Mówiąc twardzieli miałem na myśli ludzi, którzy lubią dłubać przy aucie dla przyjemności (nie z konieczności)tylko po to by lepiej wyglądało. Poza tym nie bierz wszystkiego tak dosłownie![]()
te polerowane telefony sa mojejak kogos interesuja to zachecam do kupna.
Tak czytam co tu piszecie i sprostuje wam ze ta felga nie wymaga dużej pielegnacji. Wystarczy przed sezonem ja wpolerowac i caly sezon powinna sluzyc jesli po kazdorazowym myciu autka sobie ta felge przetrzemy szmatka z mikrofibry do sucha, wtedy nie pojawiaja sie zacieki do ktorych pozniej szybciej chyta sie syf.
Pozatym felga jest o tyle fajna bo jest pełna (bez rantu) i pył z klockow tak jej nie brudzi.
Tak wogóle to dzieki Mandziel za info na FB bo tu rzadko bywam...
Pozatym chcialem umiescic to ogloszenie z felgami tutaj ale brakuje mi postow zebym mogl dodawac watki w dziale ogloszenia (admin moglby to zmienic).
Ostatnio edytowane przez mellow ; 05-02-2014 o 10:40
Felgi sa zeyebiste. To oryginał i w polerce wygladaja naprawde zacnie, no ale nie każdemu to przypasuje. Mysle, że ktoś - tak jak pisze dawid, kto lubi podłubac przy aucie dla przyjemniosci na spokojnie bedzie o nei dbał. Ja nie widze problemu od czasu do czasu usiąść i przeleciec felgi aluchromemNo ale , nei każdy ma na to czas0- wiadomo żona (!) oAo, dom dzieci teście praca itp. W każdym razie bym nie panikował że to bedzie sie utleniac
Mellow napisz do mandziela niech Ci grzecznosciowo umieści ogloszenie w bazarze. Mysle , ze bez problemu to zrobi![]()
Jak masz to zapodaj kilka fotek jak to sie prezentuje na aucie bo na aukcji to za wiele nie widac. Dla mnie miodzio.
[C
Niedługo pokażą się w dziale sprzedam części![]()
A ja zastanawiałem sie jak będą wyglądać telefony w polerce i czy się za to brać a teraz mogę sobie zobaczyć za co bardzo dziękuję
Zajebiste są! Poprostu poezja. Każdy kto pisze, że sa brzydkie jest poprostu zdziadziałym dziadkiemi czeka go w życiu już tylko TV, fotel bujany, gazeta i piwo w dłoni.
Malinka. Na ciemnej 166 musi być kosmos.
[C
Ha, Marek zdziadziały dziadek![]()