"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Ale mają oryginalny wygląd i silniki z cojones a akurat dla mnie to jest ważniejsze niż bezpłciowe auto z mocarnym 1.2 turbo i skajową tapicerką zamiast zwykłego materiału. Doskonałym przykładem jest Audi, auta dopracowane w każdym calu, świetne materiały, świetne osiągi ale i tak większość ludzi jeśli miało by wybierać to kupiło by Merca albo BMW bo Audi jest właśnie bezpłciowe.
Ładnie to napisałeś. Czysta prawda audi.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Co kto lubi. Co mi po aucie co ma stado koni jak nie da się tego w 100% wykorzystać?! Wygląd rzeczywiście robi wrażenie muscle carów, ale jak się zaczniesz przyglądać szczegółom to wychodzą wszystkie niedociągnięcia, kiepskiej jakości plastiki, spasowania, itp. Mnie by to na dłuższą metę denerwowało.
Turbobenzynki to odpowiedź na ekobzdury EU, ale na szczęście są jeszcze wersje z odpowiednimi jednostkami. Lubisz ryk silnika, proszę bardzo wszystkie RSy mają V8, chcesz więcej? V10 w Mercu to po prostu poezja! No i tutaj jest o tyle lepiej, że oprócz silnika z cojones dostajesz auto, w którym możesz wykorzystać tą całą moc.
Pozdro,
Bartas
Widzieliście (a w zasadzie słyszeliście) nową reklamę Maserati? Jeśli Alfa dostanie to V6, to ja oddaję nerkę, żeby taką mieć.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Gdyby ktoś nie widział:
http://www.youtube.com/watch?v=KmpiwU50f5w
Fantastyczna reklama swoja droga. A koncowka, to czyste ciarki na plecach.
no naprawde fajna reklama
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
bartas82: V10? W Mercu?