To już naprawdę musi być szrot skoro sam sprzedający nie jest przeświadczony o zajebistości swego Alfa Romeo![]()
To już naprawdę musi być szrot skoro sam sprzedający nie jest przeświadczony o zajebistości swego Alfa Romeo![]()
po zdjeciach tragedi nie ma, ale to co może szybko zrujnować nowego właściciela to nie jest do oglądaniastan silnika (w większości jest kiepsko) zawieszenie oraz blacharka
Każda Alfa jest zajebista - taki urok tej marki
- - - Updated - - -
Tak jak pisałem - przód łapie rdza i to (takie mam plany przynajmniej) chce naprawić przed sprzedażą. Do silnika jakoś zastrzeżeń nie mam.
- - - Updated - - -
Dębica, woj, podkarpackie.
Miałem kilka Alf w swoim życiu i nie miałem problemu ze sprzedaniem,przeważnie sprzedawałem po tygodniu,dwóch albo po niecałym miesiącu.
Fakt,że wszystkie były zadbane przeze mnie itd.(sami kupujący to mówili)
Na zdjęciach to nie ocenianie,najlepiej zobaczyć na żywo w jakim stanie jest blacha,zawieszenie,silnik,skrzynia itd.nie ma to żadnego sensu jak nie zobaczy się na żywo,jeźdźiłem kilka razy szukając alfy dla siebie i trafiłem na jedna,która nadawała się do kasacji,bo nawet na części nie nadawała się,jedynie co bym wziął z tej alfy 156,którą oglądałem to alusy.a na zdjęciach taka piękna.
Ta alfa ma chociaż gaz?to troszkę podniosło by zainteresowanie,swoje czasu zajmowałem się handlem samochodów i albo ludzie szukają benzyniaków plus instalacja gazowa albo tych niezawodnych diesli fiatowskich 1.9.
Miałem auta z samą benzyną i auta z instalcją gazową i bez porównania zainteresowanie jest większe z instalacją.Dlaczemu?bo nasz kochany naród polski narzeka zawsze na ceny benzyny.
Wycena?jak nie ma gazu to góra 3000zł według mnie,ale proszę się nie obrażać to jest ocena poprzez zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez dereza ; 09-02-2014 o 12:07
pewnie,że możemy ale powiedziałem,że ta cena to max jak trafi na kogoś zdesperowanego.
tak realnie to ok 2000-2500 ktoś może da,ciekawe jak stoją progi i podłoga.
Widywałem gorsze alfy i ludzie cenili po 4000-4500także jak auto jeździ nie bierze oleju więcej niż benzynyto sprzedaż w takiej cenie jaką podałem tylko nie wiemy czy masz gaz czy tylko sama benzyna.
Ostatnio edytowane przez dereza ; 09-02-2014 o 13:58
Monia , sprzedałaś za 5 koła tą alfę poliftową 2004r z podpisu ?
- - - Updated - - -
to fakt , 156 za grosze chodzą , ja swoją 1,9 16v 2004r ledwo za 14 k pln opyliłem , ale trochę sie z nią bujałem na tablica.pl , a pół roku później znajomy za 10 k pln oddał też jtd16v 2004 SW , ale trochę miał zaniedbaną
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard
za 2 tysie to moze i ja bym wziął![]()