Wolał bym raczej kupić po prostu żarówki. Bez zbędnych przeróbek.
Wolał bym raczej kupić po prostu żarówki. Bez zbędnych przeróbek.
jak zdarza Ci się jeździć nocami w deszczu - olej temat, bo oczy stracisz... Najlepiej w trudnych warunkach jeździ się na normalnych, ciepłych żarówach...
Witam. Ja jeżdżę na Osram Night Breaker Unlimited od blisko 3 lat i moim zdaniem dają normalne białe światło i mi osobiście to pasuje. Zauważyłem zaraz po założeniu tych żarówek, że na mokrym jakby dawały więcej światła niż żarówki na których wcześniej jeździłem (ale to może tylko moje odczucie).
Ja mam założone Philips Xtreme 100% więcej światła lampy są dużo bielsze ale odcień nie wpada w niebieski
Ale za to jest dużoooo więcej światła bardziej intensywne światło jest i dużo dalej świecą wartę są swojej ceny
A ja obecnie testuję Tungsramy Megalight +120% .... co prawda nie w belli ale w innym aucie. Sama ilość światła jest wyraźnie wyższa niż w zwykłych żarówkach, na mokrym też jest przyzwoicie, niestety co do trwałosci to się narazie nie wypowiem. Cena za to jest o połowę niższa niż porównywalnych Philipsów czy Osramów.
Pozdrawiam - Brt
Z kolei ja mogę polecić żarówki http://www.bosma.pl/content/view/102/172/ . Nie są drogie jak konkurencja a efekt świetlny naprawdę solidny![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja używam u siebie w "156" Bosma Plus 50% i radzą sobie całkiem przyzwoicie...