marek230482 z całym szacunkiem ale pomysł z diodami w oryginalnych lampach czy halogenach nie podoba mi sie zupełnie ... a to z tej przyczyny że mijam kilkanaście takich spieprzonych aut dziennie ... ja tą metodę nazywam made by castorama.
po pierwsze to jest niezgodne z prawem a po drugie upakowanie w lampy jakiś zwykłych diodek wygląda masakrycznie
to co znalazłem ma homologację i nie szpeci wg mnie.
A jeśli marek230482 uważasz że to jest mało eleganckie do alfy może ja kundlić czy też moze jest tandetny to polecam indentyczny zestaw helli za 800zł
ponadto marek230482 uważam że zainstalowanie legalnych świateł dziennych zupełnie nie psuje wizerunku naszych pięknych samochodów
moim zdaniem bardziej druciarskie i niedopuszczalne jest dłubanie alfy na chińskich częściach albo innych metodach chalupniczych.
po za tym marek230482 nie lubię hipokryzji nie szpećcie tych pięknych samochodów ale LPG do V6 turbo już nie jest obciachowe ...
marek230482 wyluzuj ... masz prawo do tego żeby ci się nie podobalo instalowanie czegokolwiek nieseryjnego do naszych belli ale nie namawiaj ludzi do druciarstwa i łamania prawa z jakimiś ledzikami wstawionymi do świateł niezgodnych z przeznaczeniem