Czesc,
kupilem niedawno Alfe 147. Kilka razy juz zdarzylo mi sie, ze podczas jazdy dalo sie slyszec 3 sygnaly dzwiekowe, nie zapalila sie wtedy jednak zadna kontrolka. Ktos wie coz to moze byc ?![]()
Czesc,
kupilem niedawno Alfe 147. Kilka razy juz zdarzylo mi sie, ze podczas jazdy dalo sie slyszec 3 sygnaly dzwiekowe, nie zapalila sie wtedy jednak zadna kontrolka. Ktos wie coz to moze byc ?![]()
Masz może przypadkiem w niej zamontowany zestaw do podłączenia tel bo on wydaje takie dźwięki
Albo śnieżynka Ci się nie zapaliła ??
Śniezynka, ponizej +3 stopnie C komputer pokazuje komunikat ' posible ice on the road ' towarzyszą temu 3 piknięcia tak samo jak rezerwa o ile się nie myle
~ taka była piękna ! :C
Rezerwa też pika ale chyba tylko raz. 3 piknięcia to ostrzeżenia typu oblodzona jezdnia, problem ze światłami i pewnie jeszcze kilka innych. Powinien wtedy wyświetlić się na wyświetlaczu komunikat co boli bellę
wystukane paluchem z telefonu![]()
To dorzucę jeszcze jedną możliwość: U mnie pika, jak radio gubi zasięg oO
A to pikanie z kolei można wyłączyć bo pewnie tylko niepotrzebnie wkurza
Wlasnie pierwsza moja mysla byla informacja o oblodzonej nawierzchni. Nie wyswietla sie jednak sniezynka ani zadna inna kontrolka
Radio nie gubi zasiegu, nie jest to rezerwa.
Raz że powinna pokazać się pomarańczowa śnieżynka a dwa to komunikat który wyświetla się tam gdzie zwykle jest inne info (rds, spalanie itp.). Żadne Ci się nie wyświetla i pika?
Nie wiem jak u Was. U mnie w 166 o ile pamiętam można ustwaić limit prędkości. Po przekroczneniu też pika![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Ale po przekroczeniu prędkości pojawia się komunikat na wyświetlaczu SPEED LIMIT