przyjechalem odstawilem na podworko i chcialem sie pozegnac z wlascicielem i jechac do domu nawet nie rozmawiac o cenie bo i po co
a fecet do mnie 16 kola bierzesz?
nie dziekuje do widzenia
a po co kupować złom ? szczególnie za 16 koła ?
jak masz zamiar jezdzic po miescie to kup rower bedzie najoszczedniej
moj budzet byl 18 ale obejrzalem kilka aut i rozbijam skarbonke i zwiekszam
do ilu? do ilu bedzie trzeba bo zaczyna mnie wku... to szukanie
- - - Updated - - -
masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?
nie ogladam aut dla przyjemnosci i nie przgladam ogloszen dla przyjemnosci nie ganiam po polsce za samochodami dla przyjemnosci tylko po to zeby kupic
ale jak zbaczylem co to jest jak wyglada a pozniej przekonalem sie ze gosc na wrotkach jest szbszy tonie dziw sie prosze ze nie chcialem kupic ani nawet rozmawiac o cenie
Nie powiem, że Twoje wywody bez przecinków, kropek, znaków diakrytycznych i z nazwą naszego kraju pisaną z małej litery czyta się łatwo, ale mi akurat chodzi o coś innego.
Pisałeś wyraźnie, że szukasz ciemnej alfy i srebrne Cię nie interesują. To po co komuś zawracasz głowę i tracisz Twój cenny czas, żeby obejrzeć auto, którego nie masz zamiaru kupować?! Krytykujesz prawie każde ogłoszenie (łącznie z czepianiem się auta Krajcoka...) a nie bierzesz pod uwagę, że za pieniądze, które chcesz wydać nie kupisz idealnego auta. Może warto jednak mierzyć siły na zamiary a nie tylko narzekać.
- - - Updated - - -
W dodatku nie w wymarzonym kolorze![]()
no to wsadze kij w mrowisko
czesc z was uwaza sie na tym forum za nadludzi
nie czepiam sie auta Krajcoka wyrazilem swoja opinie o tuningu
zyjemy w wolnym kraju i ma do tego prawo
myslicie ze jak juz jestescie z forum to jak wystwicie auto na sprzedaz to mozecie krzyczec kazda cene a ludzie beda sie bic o wasze auta
bolesnie sie przekonal o tym kolega z lodzi/wawy z granatowym gt
cena poczatkowa 22500 teraz 19000 a chetnych nie ma i nie bedzie
kolejna swieta osoba tomek krk
wiem ze was to zboli ale nie jest idealny i jest takim samym handlarzem jak inni
przyklad
http://deft.otomoto.pl/alfa-romeo-14...C32171300.html
zobaczcie 7 zdjecie
fotel kierowcy z wersji 3 drzwiowej zamontowany w wersji 5 drzwiowej
zaraz powiecie ze sie czepiam ze narzekam
w ramach kary wywalicie mnie z forum
ja mowie prawde! a jak kogos to boli to ma problem
tak chce czarna gt a bylem ogladac srebna bo auto z moich okolic i moze zostalem poproszony o sprawdzenie auta
nie wiesz jak bylo a juz mnie oceniasz
mam mierzyc sily na zamiary?
nie wiesz jakie mam mozliwosci kim jestem co mam i ktore to bedzie auto w rodzinie
dla mnie tam żaden kij i żadne mrowisko
czy to z forum czy nie z forum - autko warto sprawdzić i koniec
ale ...
weź też pod uwagę , że niektóre autka z forum są znane ( także mechanicznie ) innym ludziom , którzy czasem to napiszą i zamiast traktować wszystkiego jako "reklamę auta bo jest z forum i tylko dla tego " warto czasem dopytać co kto wie itp i porównać to z tym co twierdzi właściciel/forumowicz ale jednak zawsze sprzedawca
mnie wcale nie zabolało i żadna tam dla mnie święta :-)
a jak jakiś wpis kogoś uważasz za bez sensu , denewrujący często itp to ...
patrz moja sygnaturka
tak jest najlepiej i tyle![]()
bocian lubie Cie i szanuje bo madrze mowisz i masz zdrowe podejscie do tematu
temat zostal zalozony w konkretnym celu i tego sie trzymajmy
nie czas i miejsce na jakies przepychanki slowne
kazdy kto tu wchodzi chce przeczytac rzetelne informacje na temat aut wystawionych w ogloszeniach
i tego sie trzymajmy