Strona 65 z 234 PierwszyPierwszy ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 2336

Temat: Opony Letnie

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDM

Domyślnie

- - - Updated - - -

No faktycznie tanio nie bylo[/QUOTE]

no.. na szczęście już to odchorowałem i zapomniałem i dosłownie za 3 tygodnie a kto wie może wcześniej trzeba będzie zakładać i się cieszyć... chociaż jak czytam to niektórzy koledzy już w najbliższy weekend przechodzą na letnie.. ja się jeszcze chwilę wtrzymam..

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał ario Zobacz post
    Masz doświadczenie z tymi oponami czy piszesz, bo gdzieś ktoś coś słyszał że ktoś coś inny myślał itp. ? Ja wolę kupić nową, tanią oponę niż używanego kartofla.
    Wrażeniami z opon podzielę się za jakiś czas

Wysłane z Xiaomi przy użyciu Tapatalk
    Pijesz do mnie? Jesli tak to mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz jechal w deszczu za mna.

Btw. Rozwala mnie jak ludzie kupuja auta na ktorych utrzymanie ich nie stac. I potem pchaja w nie dupne czesci i oszczedzaja na wszystkim, nawet na bezpieczenstwie.

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    PO
    Auto
    Alfa Romeo powered by @sdero - była/ Obecnie Volvo V60 CC T5 AWD

Domyślnie

Nie tłumacz...nie warto...chce niech zakłada. Jego wybór. Fakt, faktem że mało rozsądne, no ale...moje zdanie jest takie, zakup opony nie jest decyzją sprzed 2 minut. Jak mnie nie stać to co miesiąc odkładam i tyle. Ale kupuję dobre, sprawdzone, i co najważniejsze bezpieczne opony, a nie wynalazki. Skoro ktoś zadał sobie tyle trudu aby znaleźć w sieci chinczyki, to również mógłby poszukać jak reagują te opony np. podczas hamowania w deszczu...tyle.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Żywiec
    Auto
    PF 126p 1976 Giallo * Brera 2.4 JTDM Rosso Alfa * Giulietta QV 8C

Domyślnie

kiedyś jechałem na chińczykach toyotą corollą brata jednego dnia byliśmy w rowie, a na krakowskich koleinach wypełnionych wodą walczyłem o życie przed czerwonym światłem...wydawały dźwięk jak by były z plastiku, przy hamowaniu słychać było świst, auto kupione od znajomego na tych wynalazkach. Jak chcesz oszczędzić, a się nie zabić, to kup coś z marek kumho, maxxis, to firmy zajmujące się od lat ogumieniem, mają doświadczenie, produkują dużo, dają swoje opony do testów i nie okupują tyłu tabeli, w rozmiarze 235/45r18 widziałem maxxis-y r20 za ceny podobne do chińczyków, ale nie znalazłem żadnych opinii i testów, wolałem dopłacić do kumho, podejrzewam tylko, ze mogą być średnie, a to komplement w budżetowych sprzętach. Czekam na wrażenia z jazdy...

Użytkownik Świeżak Avatar ario
    Auto
    Stelvio Veloce Ti, Alfa Mito 1.4 8v (Mietek)+ Aprilia RSV1000 Tuono , XS400 bratstyle

Domyślnie

Szansę że będę jechał za Tobą są raczej marne i nie piję do Ciebie tylko jestem ciekaw jaka rzeczywista wiedza stoi za Twoją wypowiedzią. O to czy mnie na coś stać się nie martw :-D

Użytkownik Świeżak Avatar ario
    Auto
    Stelvio Veloce Ti, Alfa Mito 1.4 8v (Mietek)+ Aprilia RSV1000 Tuono , XS400 bratstyle

Domyślnie

@marti Tajwan to nie Chiny btw ;-)

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    PO
    Auto
    Alfa Romeo powered by @sdero - była/ Obecnie Volvo V60 CC T5 AWD

Domyślnie

@marti Tajwan to nie Chiny btw ;-)

Faktycznie....różnica jest przeogromna...

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Szansę że będę jechał za Tobą są raczej marne i nie piję do Ciebie tylko jestem ciekaw jaka rzeczywista wiedza stoi za Twoją wypowiedzią. O to czy mnie na coś stać się nie martw :-D

Wystarcza mi opinie innych uzytkownikow. Jak szukalem opon to czytalem rozne testy i inne fora. Nie zakladasz ich do 50 konnego fiata punto tylko do znaczne ciezszej i mocniejszej alfy. Jak Cie nie stac na dobre opony do 18 to sprzedaj felgi i kup 16 i dobre opony. To ze zawiniesz sie na drzewie to Towoja sprawa. Ale mozesz zrobic krzywde komus.

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk

Użytkownik Romeo Avatar Goora
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 159 SW 1.9 JTDM 150KM '06

Domyślnie

To a propo faktycznej wiedzy ja dorzucę kamyczek do dyskusji. Miałem wątpliwą przyjemność pojeździć tydzień na NOWYCH oponach produkcji chińskiej (jedne z popularniejszych - Wanli), Kolega chciał zamienić się na felgi stąd taki eksperyment.
    Powiem szczerze... mam nadzieję, że nigdy więcej.

Gdybym już miał oszczędzać wolałbym 100x używki z pewnego źródła niż nowe chińczyki.

Cytat Napisał misiu7911
    Nawet nie zakladaj,225 45 17 wyglada malo ciekawie a 215 45 to juz wogole bedzie przeswit w nadkolu,fuj
    Tak właśnie myślałem Przy jakiejś glebie to jeszcze, bo i lekki naciąg będzie.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar piotrek_inf
    Auto
    Lancia Delta III 1.8 Di

Domyślnie

Ja wybrałem Kumho, przeczytałem masę opinii i na prawdę nie są złe:

Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	ScannedImage-18.jpg
Wyświetleń:	320
Rozmiar:	101.3 KB
ID:	123348   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	test1.jpg
Wyświetleń:	317
Rozmiar:	91.9 KB
ID:	123349