Ktoś musi czuwać![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Hejka .
Kiedy dróżką pomykasz to ,,ALFISTI'' piątka witasz.
Ha no to WITAMY POŁUDNIE NA POMORZU . Pogratulować.
Kiedyś proponowałem zrobić zlot w tym samym czasie w MIĘDZYZDROJACH ale ,,co się odwlecze to nie uciecze" jak to mówią starzy Polacy
Na pewno TOWARZYSTWO bo mam blisko.
Czy można wykupić częściowo np. lotnisko - ( tylko 1/4 mili czy może będzie też sprawnościowy), we Wrocławiu miałem najlepszy czas ale sędzia był nadgorliwy i z płyty ślizgowej pomykał na piechotę chyżo by mnie zakablować że jakiegoś kółka koło niego nie wykreśliłem oj tam oj tam. (nie lubił mnie o i już)
Do zobaczyska. na ognisku. skaptuje jeszcze kogoś z posiadaczy ALF. Pozdrowionka KaKa.
KaKa
Za bardzo poukładany jestes. Widziałeś mojego posta odnośnie detailingu?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------