Czy po fl fotele i kanapy różniły się czymś od tych starych sprzed fl? Chodzi mi kształt, mocowania itp i czy można do przed liftowego założyć fotele i kanapę z nowszego modelu?
Moim zdaniem niczym się nie różnią. Ale niech ktoś jeszcze się wypowie.
Różnią się. Ale..... Można przełożyćbo ja takie mam
![]()
W przypadku elektrycznych sterowań po FL masz regulację lędźwiową elektryczną przez przesunięcie przycisku oparcia góra-dół. Tylna kanapa środkowy pas ma wychodzący z półki, czyli bezwładnościowy ale nie ma to znaczenie ponieważ zarówno pas jak i zapinka nie są elementami kanapy.
Przekładaj spokojnie.
A czy w podłączeniu elektryki i grzania i memory jest różnica?
wysłano z domowego telefona![]()
A to możliwe że opcja. Ale tak jak pisałem, na przekładkę to nie ma wpływu. Jedynie ta lędźwia. Nie było tego przed FL.
Ja mam odcinek lędźwiowy regulowany elektrycznie, ale pytanie czy była to opcja czy ktoś przed moim zakupem wymieniał 2 fotele
Nie było czegoś takiego przed liftem. Nie ma mowy o tym w instrukcji.
W mojej instrukcji jest mowa o odcinku lędźwiowym (instrukcja włoska) i mam to w samochodzie (właśnie sprawdziłem)
Czyli u Ciebie przycisk oparcia poza pochyleniem też się przesuwa góra dół żeby lędźwię regulować? Wrzuć foto tej instrukcji. Ciekawe czemu różni się od polskiej.
- - - Updated - - -
Instrukcja przed liftem ma lędźwię regulowaną pokrętłem. Ale w życiu takiej wersji nie widziałem![]()