najlepiej zrób zdjęcie ze strony drążka od spodu to powiemy czy masz z podświetlaniem i brakuje żarówki/przepalona czy nie.
najlepiej zrób zdjęcie ze strony drążka od spodu to powiemy czy masz z podświetlaniem i brakuje żarówki/przepalona czy nie.
u mnie wygląda to identycznie i świeci.
Na pewno identycznie masz ten pierscien tak jak na zdjeciu tutaj czarny czy masz przezroczysty ?
No i zająłem się tym. W dół nie chciało wyjść, dało radę wypchać do góry całą zapalniczkę. Czerwony pierścień przykryty jest czarnym plastikiem, który mi się już nie trzyma jak wcześniej (trzeba będzie go przykleić). Trochę gimnastyki było, ale warto
lutek26 mam tak samo jak Ty i się udało![]()
Mam problem probuje to wypchnac w gore ale cos blokuje jedna strona wyskoczy z zaczepu a druga sie trzyma nie wiem. odkrecic cala ta oslone i tak sie dostac? ja probowalem wyjac sam ten element z pierscieniem ale sie nie udalo ;/ a nie wiem jak wyjac caly ten element z zapalniczka i popielnicza..
poddaje sie niech mi ktos lopatologicznie wyjasni jak wyciagnac ta zapalniczke lub jak wymienic ta zarowke ogolnie jak sie do niej dostac bo juz mnie kur bierze ;/
Ostatnio edytowane przez polkop ; 10-03-2014 o 17:03
Jaką konkretnie żarówkę trzeba tam wsadzić? I wkładamy stykami do góry? Kostkę nalezy wyjąć?
Mniej więcej wygląda to tak:
A sama żarówka to najprostsza 1.2W 12V![]()