Witam wszystkich Alfaholików
To mój pierwszy post. Chciałbym sobie kupić swoje pierwsze auto i nie będę ukrywał, że najbardziej podobają mi się AR 147, kwota za jaką chcę kupić auto to około 8tyś zł, max 10. Aut w tej cenie jak widzę w ogłoszeniach jest sporo jednak z tego co słyszałem te auta nie należą do najtańszych w utrzymaniu, tzn trzeba o nie bardzo dbać, naprawiać w dobrych serwisach a wszelkie oszczędności się zemszczą. Nie martwiłbym się o to gdybym nie był studentem który zarabia najniższą krajowąSytuacja jest o tyle dobra, że mieszkam z rodzicami i wielkich wydatków nie mam. No, ale czy miesięczne oszczędności w wysokości 1tys zł albo i mniej wystarczą na utrzymanie tego auta? Na oszczędności które mam bardzo ciężko pracowałem dlatego nie chciałbym kupić auta które okaże się tak drogie w utrzymaniu, że nie będę mógł nim jeździć. Dlatego postanowiłem się zapytać Was, użytkowników tych samochodów, czy po prostu nie odpuścić sobie takiego samochodu? Ich cena jest kusząca, chyba nie ma innych aut w tej cenie z takim wyposażeniem i tak nowocześnie wyglądających. No, ale właśnie, czy z takimi zarobkami zapewniłbym jej należyty serwis żeby dobrze się sprawowała?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdro!