Witam wszystkich serdecznie,
stałym czytelnikiem tego forum jestem od dłuuuugiego czasu. W związku z zakupem AR 159SW MJet postanowiłem się zarejestrować.
Bellę nabyłem u autoryzowanego dealera prawie miesiąc temu, ale po kilku dniach wróciła do warsztatu, gdyż... temat ciągnie się do dzisiaj (czujnik doładowania, renowacja turbo, klapy wirowe, wyciąganie elementu obcego z silnika, nowy kolektor......) . Szczegóły postanowiłem zamieścić w dziale Nasze Belle, bo chyba to będzie odpowiedni dział). Postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami i opinią, czy warto nabywać auta poprzez sieć dealerską (używane) czy lepiej zdać się na szczęśliwy traf i wybierać z rynku ciekawe oferty.
Niemniej, z tego miejsca chciałbym podziękować Wszystkim na tym forum za wiedzę jaką się dzielicie, bo lektura i uwagi zawarte również tutaj były bardzo pomocne.
P.S. Przez te ostatnie dni mogłem sprawdzić Julkę z turbodoładowaną benzyną 170, Fiata Pandę (nową i porównać do posiadanej w małej flocie starej), być jeszcze przed otwarciem oficjalnym prezentacji AR 4C i smakować "American Way of Life" czyli Fiata Freemonta. Postaram się też parę słów o tych autkach gdzieś wrzucić.