jak by chciał bagażnik to by se jakom talie kupił abo inny wynalazek z bagajem
ja np chce sw bo chce i już , chce czarne lub białe - bo chce i już
jak w GT się spakowałem kilka razy na wczasy to i do innego z małym bagajem tyż dam rade przecież
Ja SW tez chciałem bo tak, ale właśnie dlatego nie zmienialem decyzji na 147 ;-)
Ja SW chciałem bo wygląda o niebo lepiej niż sedan. A 156 dlatego, że wygląda ładniej niż 147 i ta druga nie ma 2.4 JTD![]()
Alfa 147 kupiona. Sesja wkrótce na forum
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ja chciałem 156, bo jest śliczna, a SW, bo do sedana wózek z bagażami się nie mieścił, a bagażnika na dach montować mi się nigdy nie chciało i nadal nie chce![]()
A mi sie SW sylwetka bardziej podoba niż berliny. Dodatkowo berlina nie ma regulacji wysokości pasa z tylu i podświetlana lusterek w daszkach przeciwsłonecznych ;-)
Wiem ze mnie ludzie zaciukają ale wnętrze 156 bardziej przypadło mi do gustu niż 159 choć napewno zewnątrz 159 jest fajniejsza dla mnie (poza klamkami bo powinny być takie jak w 156 ;-P ) Ale szczęśliwie dla mnie moją 156 oglądam głownie z wnętrza :-)
Ostatnio edytowane przez cassiel ; 24-03-2014 o 09:24
Jak już Cassiel dotarliśmy do klamek, to po prostu 156 to sportowe coupe z bonusową para drzwi, którą wielokrotnie ludzie nie wiedza jak otworzyć. A cóż 159 to typowy rodzinny samochód![]()