Chriss napisz co to za model felg, wygladaja fajnie. Koniecznie wrzuc foty jak je zalozysz !![]()
Chriss napisz co to za model felg, wygladaja fajnie. Koniecznie wrzuc foty jak je zalozysz !![]()
Mam identyczne 17" na zimęŚliczne są w tym kolorku.
Fajnie że się podobająco prawda szukałem Tomasonów Tn1 ale trafiły się te i jestem bardzo zadowolony
model to Toora T238
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
jaki jest otw centrujący?
8cali.moje beda w czarnym polysku
Przed następną zimą myślałem żeby odnowić moje 16 i czarny kolor chodził mi po głowie ale na małym kole to średnio wygląda na 18 już lepiej.
Przy okazji misiu możesz mi powiedzieć orientacyjny koszt za odnowienie 16 z lakierem? Trochę felg już przerzuciłeś.
Około 400
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
W sensie dobrze czy źle ?
Sam myslalem o wzorze takim jak bbs-y, ale jak obejrzałem pare aut na zywo z tymi alu, stwierdziłem,że totalnie nie pasują do 159.Postarzają ją i ujmuja charakteru. Inaczej ma się sprawa z szerokimi bbsami, gdzie mocno zaakcentowane jest wklęśnięcie.Niestety szerokie bbs-y nie wejda do 159.
Inna sprawa to cena: ori bbs-y są mega drogie, używane w dobrym stanie też kosztują duzo.Chińczyki mają bardzo słaba opinię.Na youtubie nawet jest test oryginalnego bbsa i chinczyka.Działa na wyobraźnię.