No wlasnie 100% pewnosci nie mam dlatego chcialem z kims podmienic. Jak sie okaze ze to wina VGT to nie bede sie bawil w czyszczenie, tylko wymienie na nowy.
Wytapatalkowane z SGS2
No wlasnie 100% pewnosci nie mam dlatego chcialem z kims podmienic. Jak sie okaze ze to wina VGT to nie bede sie bawil w czyszczenie, tylko wymienie na nowy.
Wytapatalkowane z SGS2
a robiłeś logi i kontaktowałeś się z kims obeznanym?
Robiłem, kilka razy wrzucalem je na forum i poki co nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi. W kazdym razie jest problem z ladowaniem, raz jest za malo, a raz za duzo ale nie wywala bledow. Na biegu jalowym na postoju dmucha o okolo 50 milibarow za duzo niz oczekiwana wiec chyba to wina nie przestawianej zmiennej.
Wytapatalkowane z SGS2
napisz do @sdero mnie nigdy nie odmówił pomocy![]()
na jałowym to nie wina geometrii tylko wyłączonego egra. I tym się nie przejmuj. Niestety ale pomoc przez internet nie zastąpi czasem wizyty w warsztacie bo nie wszystko da się przekazać i sprawdzić..
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Zgadza sie, ale jak bylem ostatnio u Pana Kotowicza przy okazji wymiany wysprzeglika to nie zauwazyl nic nie pokojacego. Ale wtedy bylo zimno i problem nie wystepowal.
Wytapatalkowane z SGS2
W tym jest chyba problem że nie wrzuciłeś logów jak występował muł. Czy coś przegapiłem?
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Ostatnio coś tam wrzuciłem. Ale jutro wracając z pracy zloguję auto. Ma być ciepło, będzie piątek a co za tym idzie korki w mieście, także muł na pewno wystąpi.
Mnie tez wszyscy szamani i tutaj koledzy z forum mówili egr,egr...
Wymieniłem VGT,wylaczyłem egr,nowa przepływka,rozbieranie i czyszczenie turbo,sprawdzanie nieszczelności w całym dolocie...w sumie prawie rok bujania się z autem,co się okazało wystarczyło zakupić używany czujnik doładowania w kolektorze za 40 zł (tej cenie miałem 5 używanych wzamian za jeden nowy;]) i problem jak ręką odjął
Ostatnio edytowane przez xander122 ; 27-03-2014 o 20:18