kto dzis stal bordowa 156 sedan na felgach Rondelkach(takie grube szprychy) z urwana tylna klamka od kierowcy oraz rozwalonym lusterkiem zewnetrznym tez od kierowcy po godz.15 pod bankiem ING w rynku w Dębicy-rej.RMI??
alfa bez ramek
kto dzis stal bordowa 156 sedan na felgach Rondelkach(takie grube szprychy) z urwana tylna klamka od kierowcy oraz rozwalonym lusterkiem zewnetrznym tez od kierowcy po godz.15 pod bankiem ING w rynku w Dębicy-rej.RMI??
alfa bez ramek
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
kto jechał przez Sokołów Młp o godzinie przed 14 w pięknej czarnej alfie 156, na tylnej klapie miał spojler Piękna bestia!tablic reje nie pamiętam ..
A Kto lata po Dębicy czarną 156 po lifcie ...03.. widzieliśmy się na rampie początkiem tygodnia.
Pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio edytowane przez Raider ; 29-03-2014 o 11:08
Pozdrowienia dla czarnej 156 chyba SW RRS z ramkami widzianej wczoraj na wjeździe do Tarnowa, koło szpitala, ok 11.30 oraz dla niebieskiej 156 RJS, która jechała za mną od zjazdu z autostrady do Pilzna. Bardzo ładny kolor.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj w Rym. Zdr. kręciło się AR jak mrówkówSanockich najmniej 3szt, ogólnie jakiś wysyp
Tylko Forumowiczów brak...
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 166 z Krosna (tablica RK) z klubowymi ramkami - widziana dziś na parkingu graffiki po 17:00.
A to moja narzeczona była dzisiaj autkiem w pracypozdrawiam!
zacznijmy od początkuwróciłem wczoraj z emigracji i Alfaholików jak mrówków
na sam początek Ultraviolet pod blokiem, później srebrna 156 RZE (chyba), ale z ramkami niedaleko Europy na światłach (mrugałem ze srebrnej a2 na RDE) - to wczoraj. dzisiaj srebrna 146 OKR z ramkami na parkingu polibudy zaraz pod budynkiem P, później zielona 145 LBL tutaj mrugane z a2 RDE i odmrugane
oraz na sam koniec Agnieszka i jej Mito widziane pod grafiką około 16
![]()