Strona 32 z 34 PierwszyPierwszy ... 22232425262728293031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 332

Temat: Zakochanego na zabój rozterki

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

wygrałbyś przez brak dwumasy

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

o ty zawsze masz krótkie ale treściwe odpowiedzi

Użytkownik Rowerzysta Avatar Wedżi
    Mieszka w
    Włocławek
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    tylko musiał być nawiew wyłączyć co by nie wciągał spaliny z tyłu mojego auta .. to bardzo nie przyjemne...
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

mam nadzieję ,że Tytus rozumie moje oschłe męskie zaczepki których emisja jest zawsze pół serio... i nie bierze ich dosłownie ,Szanuje go tak samo jak wszystkich tu alfoholików nawet ze względami bo z gtv 3,0 jest mi prawie jak brat.. ''młodszy'' bo ma młodszą alfę...pokój ci o Tytusie i teraz naprawdę piję browara za ciebie i twoją alfinę,,mam nadzieję ,że kiedyś razem wypijemy ,ale po wyścigu..
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 09-04-2014 o 22:11

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Ja nie widzę żadnego problemu ;) Wypowiedziałem się tylko, która wersja Gtv mnie osobiście najbardziej się podoba i tyle. Ty zrobiłeś prawie to samo ;)
    Być może w tym przypadku się nie sprawdza- nie wiem tego i na ten temat nic nie mówię. Poza tym, jak sam zauważyłeś, nasze silniki różnią się dużo bardziej niż tylko samą skrzynią i przyznaję, że wszystkie różnice o których pamiętam (oprócz skrzyni) przemawiają na Twoją korzyść.
    Zaczepki rozumiem, ale mam nadzieję, że Ty także rozumiesz, że nawet w męskich zaczepkach trzeba mieć umiar ;)
    Jeśli chcesz się ścigać- nie ma sprawy. Z przyjemnością dam Ci tę satysfakcję i godnie (mam nadzieję) stanę w szranki, ale niestety musimy to odłożyć do jakiegoś zlotu i to niestety nie w tym roku, bo jak pięknie to podkreśliłeś- mam dużo do zrobienia w moim aucie zanim będę mógł zacząć się bawić.
    Przybij piątkę, dawaj mordy i nie wracajmy do tematu bo nie godzi się sprzeczać o takie pierdy, a mnie na dodatek nie wypada bo jestem tu żółtodziobem, a rozmawiam z prawdziwym wyjadaczem ;)

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

co ty na tym forum jestem może z pół roku..to wyjadaczem nie mogę się nazwać jako użytkownik...wiedzy typowo fachowej też nie mam i broń boże mnie tak nie nazywaj...Jak przegiąłem to przepraszam cie ,pocieszę cię że też miałem trochę do roboty po kupnie mojej jak większość 3,0 i parę tysięcy zł w nią poszło ,a też ładna była. tak że tego że masz coś do zrobienia ,a ja o tym przypomniałem ''ok nie musiałem'' nie musisz się wcale wstydzić , bo każdy kto jest pasjonatem motoryzacji a widzę że ty jesteś ,wie jak to zazwyczaj wygląda...i ja też to rozumiem .Alfa którą kupiłeś jest bardzo ładna ,myślę że trafiła w dobre ręce i stopniowo ją doprowadzisz,,takie pierdoły jak konsola czy osłony to są drobnostki...ale diabeł tkwi w szczegółach.. jak będę mógł ci jakoś pomóc wal śmiało bracie ,w miarę możliwości pomogę .Ok ja zacząłem te męskie sprzeczki to i ja zakończę ...KONIEEEC.

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

wiedzy typowo fachowej też nie mam i broń boże mnie tak nie nazywaj
    Nie fachowej tylko czystko logicznej też ci chyba brakuje
    A tu przykład:
    gtv z twojego ogłoszenia to cena ~12 tys zł. Do utargowania spokojnie pewnie za 11.
    Auto z 3 litrowym silnikiem wiec akcyza (niech mnie ktos poprawi) ~30%. Od 11 tyś odejmij 30 % wyjdzie pewnie koło 7,5 tys. Auto sprowadzone wiec koszty transportu pewnie koło 1 tys zł = 6,5 tyś. A to wszystko bez zarobku handlarza który za 500 zł tego nie robi... Masz wiec cene swojego pięknej perełki... Nadal jesteś pewny że auto tytusa jest w dużo gorszym stanie ?
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

tobie na pewno brakuje logicznej i okularów,bo z tych wszystkich wyliczeń na kalkulatorze w jaki sposób oceniłeś stan tego auta człowieku? powiedz mi którym guzikiem w tym kalkulatorze dusiłeś ,bo ja jeszcze takich czarów nie widziałem....przeczytaj dokładnie co napisałem ,nie nazwałem ja perełką tylko ''być może'' i dlaczego wybrał bym auto z allegro..nie przeinaczaj tego co napisałem ,i wyżuc ten kalkulator od wróżki człowieku. a tu cytat bo masz coś ze wzrokiem,,stawiam w ciemno biorąc pod uwagę tylko wygląd,że model którego podałem link na alledrogo był by dużo korzystniejszy,ale to tylko założenia''

po za tym ,z sposób w jaki wyliczyłeś za ile ktoś kupił to auto za granicą jest magiczny naprawdę.on mógł czasem kupić je za 3000zł od wdowy której auto zawadzało w garażu ale takie rzeczy wywnioskować tylko ze szklanej kuli można ....

Ostatnio edytowane przez maras37 ; 10-04-2014 o 20:09

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

kalulator dostałem od ciebie w prezencie - wniosek prosty jesteś wróżką Pewnie pijany byłeś i nie pamiętasz...
    Co do okularów to trafiłeś w samo sedno! Ale co sie dziwić skoro potrafisz czytać ze szklanej kuli. Sam napisałeś: "stawiasz w ciemno" że auto za 6,5 tyś jest lepsze niż auto za 9 tyś... No to sorry musisz być rodziną wróżbity Macieja.

on mógł czasem kupić je za 3000zł od wdowy której auto zawadzało w garażu
    Takich to pełno na allegro, "panie! okazja jakich mało! Wdowa płakała jak sprzedawała, do granicy mnie goniła bo sie rozmyśliła" itp itd
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

wszystko zrozumiem ,że dałem ci zły kalkulator ,że szklana kula ,smoki nie wiem jakie tam wizje miałeś ,ale wytłumacz mi z jakich źródeł ty masz informacje ,że on kupił te auto za 6,5 tys...??? niestety nie przekonujesz mnie chłopie.przed chwilą sprawdzałem na dwóch kalkulatorach i nie ma takiego guzika..

i nie wiem czemu nie rozumiesz ,że może mnie się bardziej podobać ta srebrna bo mam do tego prawo,,,uszanuj to człowieku .aha i jeszcze raz przeczytaj cytat który wstawiłem....tak ze zrozumieniem....
    ,,stawiam w ciemno biorąc pod uwagę tylko wygląd,że model którego podałem link na alledrogo był by dużo korzystniejszy ,ale to tylko założenia''

Ostatnio edytowane przez maras37 ; 10-04-2014 o 20:26