mam to samo a nawet lepiej bo jak cos jej odbije to na "0" sie auto włącza![]()
mam to samo a nawet lepiej bo jak cos jej odbije to na "0" sie auto włącza![]()
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
Dokładnie tak jak mówisz.W każdym razie mam nadzieję że nie bedzie to kosztowało za dużo.
Urwana klamka od strony pasażera <smuteczek> , wie ktoś czy ta sprzed FL pasuje? Ewentualnie czy da się przeszczepić z niej zawiasik?
wyczyscilem wszystkie graty i poskladalem do kupy.zalozona czesciowa zaslpka egr i od razu lepsza praca silnika.przy okazji rozbierania klapy gaszacej okazalo sie ze mechanior specjalista nie wkrecil 1 sroby i niestety zaczelo mi leciec prawie ciurkiem olej z vacum pompy,zesz k...a mac,cuda sie dzieja.diagnoza -przekrecony gwint. ja juz wymiekam,fajne auto ale ludzie nie potrafia go naprawiac
W weekend pasażer rozbił przypadkiem szybę
![]()
Hehe nieźle Mariusz![]()
Dlatego ja wziąłem sobie ubezpieczenie na szyby. Przede wszystkim to pijaków woź w bagażniku![]()
Dziś mojej Belli zarysowałem drzwi o słupek![]()