nie mam zwrotnic go głośniki są trój drożne
nie mam zwrotnic go głośniki są trój drożne
Miłośnik pizzy i samochodów włoskich
Żebyś zamontował zestaw odseparowany zamiast tych blaupunkt to dopiero byś poczuł różnice na duży plus![]()
Ja przy swoim ostatnio założyłem radio LG LCS510 (4x53w) do tego głośniki JBL GTO 6508C i gra bardzo fajnie tylko musiałbym jeszcze do tego założyć pewnie maty żeby mieć lepszy bass, no i z tyłu musze zmienić głośniki z oryginalnych na JBL 6528
Witam ponownie.
Mam pytanie a propos zestawu audio do auta (radio + głośniki).
Na chwilę obecną zastanawiam się nad zestawem pod samo radio ze względu na ograniczony budżet (w przyszłości biorę pod uwagę zakup wzmacniacza).
Głośniki, na które jestem zdecydowany to:
1. Helix DB 52.1
2. Helix DB 62.1
Pytanie a propos głośników to, które lepiej wybrać? Z tego co czytałem to Helix DB 52.1 są polecane pod samo radio, ale czy Helix DB 62.1 pod samym radiem też będą dobre? Zwracam uwagę na fakt, że w przyszłości chciałbym zakupić wzmacniacz.
Radio:
1. JVC KD-R451
2. JVC KD-R442E
3. Pioneer DEH-1500 UB
Pytanie a propos radia - które z wyżej wymienionych polecacie do wspomnianych głośników? Czy tego typu radia się nadzą?
Nie jestem znawcą car audio stąd moje (być może) banalne pytania
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Helix DB 62.1 pod samo radio to świetny wybór. Jak się zdecydujesz to będziesz mega zadowolony. Pomyśl dodatkowo o wygłuszeniu drzwi ;P
Co do mat to polecam STP, elastyczne, plastyczne nie ma problemów z ich naklejaniem.
Co do radia to na Twoim miejscu na początek bym robił wygłuszenie i głośniki. Dozbierał trochę kasy i kupił lepsze radio niż te które podałeś. Ja osobiście poleciłbym Ci http://allegro.pl/alpine-cde-9880r-u...166137339.html
Ok dzięki za pomocne odpowiedzi
Tylko jest taki problem, że właśnie mam ograniczony budżet i zdaję sobie sprawę, że te radia co podałem to szał nie jest, ale właśnie ja nie posiadam żadnego radia w chwili obecnej, więc jestem zmuszony coś kupić.
Dlatego tak pomyślałem sobie, żeby może kupić coś z tych radyjek co podałem wyżej wybrać żeby było, a jak dozbieram sprzedać i kupić coś lepszego. Czy to mija się z celem?
Ostatnio edytowane przez mar111 ; 23-04-2014 o 22:12
Pewnie, ze mija się z celem. Poszukaj jakiegoś używanego a bardzo dobrego. Lepiej na tym wyjdziesz.
Wyslano z Lumia 800 using Tapatalk