Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Temat: Zakup Alfy 156 SW 1.9 JTD

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kandy
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS '08r

Domyślnie

Cytat Napisał remiq88 Zobacz post
    A co, nie kręci się w prawo i w lewo? :-P
    Jak dla mnie to ta trzecia płaszczyzna to by było na boki Np możesz dać poprowadzić pasażerowi

Moje 147 powodów do szczęścia

Użytkownik Embrion
    Auto
    ałdi

Domyślnie

Aleś na mnie kolego naskoczył...
    Nie szukam samochodu rok, co najwyżej 2-3 miesiące. A Alfa zainteresowała mnie ostatnio, chociaż podobała mi się od zawsze.
    Wiem, że trzeba jechać zobaczyć, po prostu interesują mnie opinie ludzi, którzy mają Alfy, bo wiedzą na co patrzeć. I pewne rzeczy można choćby ze zdjęcia wyłapać, a tego chyba nie zaprzeczysz.
    Niestety jesteśmy w Polsce, tu prawie każdy by kupić samochód skrobie kasę przez dłuższy czas. I jeżeli już coś uzbiera to wolałby tej kasy nie wtopić w jakąś padlinę.
    Pewnie, że wolałbym kupić pewne auto, choćby od kogoś z forum, ale akurat takiego interesującego mnie nie ma.
    No i chyba tyle w temacie. A jeżeli dla ciebie padlina to auto lakierowane ,to zapewne kupisz śmietnika zajechanego mechanicznie ale wypicowanego pod frajera ,ale będzie się blyszczal ,swiecil i pachniał, kolego ogarnij się to auta ponad 10 lat ktoś je urzywal ,nie sa nowe ,nie kosztują tyle co nowe ,zwracaj uwagę na ważniejsze sprawy .

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

jasne ,ze tak ale trzeba tez się ogarnąć ,ze to sa stare graty ,ty nie szukasz auta w salonie ,i chyba 10 letnie auto które może mieć błotnik malowany to nie ulep .to raczej normalne ,a jak kupisz nawet nie malowany i podrapiesz ,lub ktoś ci to co auto zezłomujesz ,a sam się powiesisz ? -nie polakierujesz albo nie i będziesz ,dalej smigal . A ja sadze ze jak gość zainwestowal w takie felgi ,to pewnie sciagnal emblematy ,pewnie jakiś alfo maniak tym jezdzil w Niemczech

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Starogard Gd.
    Auto
    Vectra B x18xe '97

Domyślnie

Ale mi malowane elementy nie przeszkadzają. Jasne, że stłuczki i otarcia się zdarzają, ja to rozumiem. Grunt, żeby nie było kilograma szpachli pod lakierem.
    A o jakie auto masz na myśli pisząc o felgach?

Użytkownik Embrion
    Auto
    ałdi

Domyślnie

Ale mi malowane elementy nie przeszkadzają. Jasne, że stłuczki i otarcia się zdarzają, ja to rozumiem. Grunt, żeby nie było kilograma szpachli pod lakierem.
    A o jakie auto masz na myśli pisząc o felgach?

kolego to czekoladowe z elblaga na czarnych felgach i ma drugie jakies oryginalne kola , same kolo i opony to ok 4000 zl zl

wygląda dobrze ,ale ja osobiście wole srebne alu

Użytkownik Embrion
    Auto
    ałdi

Domyślnie

ladna była

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Starogard Gd.
    Auto
    Vectra B x18xe '97

Domyślnie

Cytat Napisał realista Zobacz post
    ladna była
    Była... a ja akurat nie miałem czasu by jechać i ją zobaczyć.
    No, ale nie ma się co łamać. Na horyzoncie widać kolejne. Co o nich myślicie?:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-sw-C32968590.html
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C32381536.html
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C32858165.html

Pierwsza ma relingi, które akurat do 156 średnio pasują, tym bardziej w tym kolorze. Ale wygląda na zadbaną, na pewno nie picowana od handlarza.
    Druga bardziej wypasiona, ale felgi (wydaje mi się) nieoryginalne i taka już jakby bardziej kombinowana.
    Trzecia fajna w tych jasnych skórach. Tylko wg google'a właściciel prowadzi usługi budowlane. Mam nadzieję, że Alfą cegieł na budowę nie woził