ja chce ale SW, lakier se zmyje
ja chce ale SW, lakier se zmyje
KissieL Twoja to ta 2010 2,0 Ti co jest w "sprzedanych" ?ladna!
tylko dziwne ze 2,0 a wnetrze przed liftem, chyba ze do Ti nie zawsze bylo wstawiane czarne aluminium na desce, az tak dobrze nie rozpoznaje tych liftow.
Sent from my iPhone
Born to be wild.
są 3 do wyboru, srebro, czern albo carbonowe - ktore jest o niebo ladniejsze
jest sliczna, wpadnij w stare progi to sie przejedziesz, pod warunkiem ze nie bedziesz mowil ze to nie to co 3.0 GTV
a wracając do Czarnego-28 to sry,
silnik nie byl myty, dziwną masz dedukcje, chyba zderzylem sie z murem i nie ma co kontynuowac
na koniec tylko dodam ze kolejny raz się mylisz, auta od Tomka to nie złomy, nigdy w życiu tak nie twierdziłem, po prostu nie przygotowane pod cenę, wstawione za szybą
niektórzy właśnie to chwalą, inni wolą inaczej - dzięki Bogu nie jest karalne w Polsce mieć własne zdanie i podejście
prosze nie zmieniaj mojego zdania na temat autka.pl, mam takie - ze spod rąk Tomka wyjdzie auto, w którym nic przez okres gwarancji (12m) się nie popsuje
jakby co to też jakby sie cokolwiek dzialo to nie ma problemu z naprawami, nie wiem czy w to uwierzysz
tak żeby Twój wybór pochwalić to patrząc na innych, to naprawdę autka.pl to strzał w dziesiątkę, co niestety mówi o tym jak jest źle u innych
...no może w dziewiątkę, po dychę do alfafun (jak chwalić swoje to chwalić)
Pozdro
Ostatnio edytowane przez KissieL ; 28-04-2014 o 21:43
KissieL ja naprawde nie mam nic do Ciebie,a to co tu uprawiamy to jest tylko internetowy belkot.Jak zauwazyles kazdy ma prawo do wlasnego zdania wiec i ja wyrazilem swoje.Nie wiem czy miales myty silnik bo nie widzialem ale z tego co napisales to lubisz kupowac odpicowane auto, a takie wlasnie maja myte silniki.Widzisz nie rozumiemy sie w rozmowie internetowej jak wiekszosc tutaj i na innych forach.Wszyscy od razu mysla, ze sa atakowani, a maja takie cacka.Wyluzuj i czytaj troche pomiedzy wierszami.P.S.otrzymalem wiadomosc,ze czerwona Ti jest moja-czyli bylem najlepszy.Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 28-04-2014 o 21:55
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
hehe luzik, po prostu przeczytaj moje posty nie jako atak a oryginalne spojrzenie na handel autamibez wnikania co kto lubi
spokojnej nocy, powodzenia z krwistym sedanem
Pozdro
wiesz handlarz handlarzowi nierowny,a Tomek nie sprzedaje tego co sprowadzil i podpicowal na handel tylko w moim prypadku bylo wywalenie DPFu,zaslepienie EGRu,zregenerowanie kolektora(nastepnie wywalenie klap) oczywiscie za friko.O innych sprawach juz nie wspominam bo wygram kolejana Ti, a Was tu zazdrosc zezre i tym razem bede musial Michalowi wchodzic w 4 litery(bo Tomek tez ma swoja pojemnosc).Zarty zartami wiec kupujta gdzie chceta za 15 tys.swoje wymarzone dziewiatki.Dobranoc
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Ja zrobilem interes zycia na swojej 159kupilem w superalfa za jakies 10 tys wiecej niz srednia z allegro
fakt auto bezwypadkowe i nie krecone. Wsadzilem w pakiet startowy z 6 tys (kolektor, rozrzad, przewody ac, tarcze, klocki itp.) i sprzedalem po roku za 10 mniej niz kupilem
ten kto kupil jak wymienil wahacz i sprzeglo to kupil odpicowana 159 i mam nadzieje ze jezdzi bezawaryjnie
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Witam,
Czy ktoś oglądał to auto?
http://superalfa.otomoto.pl/alfa-rom...C32541290.html