Cytat Napisał MichalKrzyk Zobacz post
Nie idealne limo a limo w miarę zadbane mechanicznie, zawsze przy zakupie auta liczę się z wymianami, ale nie koniecznie jestem skłonny kupić auto w którym od 2 lat nie ruszano rozrządu, sprzęgła, zapewne oleju itd itp. Chciałem poznać opinie forumowiczów no i limo nie za 5000 tylko 7000-7500 bo taki mówiłem, że mam budżet. Wiem jakie auta udało mi się kupić i za jakie pieniądze i można idealne limo wyrwać w rozsądnych pieniądzach tylko trzeba wytrwałości i wiedzy - a że na AR w ogóle się nie znam stąd rejestracja i ten wątek na forum. Ale nie chcę i nie widzę sensu się wykłócać o nieistotne rzeczy, jeszcze raz dziękuję.

Swoją drogą sprzedający o tyle uczciwy, że przyznał się iż poza zawieszeniem od 2 lat nic nie robione było w aucie. Po dodatkowym potwierdzeniu obaw dot. kosztów zawieszki odpuszczam auto i nawet go nie oglądam.

Co do Lybry tak jak już pisałem mam jedną upatrzoną z lejącym wtryskiem, poza tym wszystko podobno z elektryki działa i klima dwustrefowa również, rozrząd rzekomo 25kkm temu robiony itd więc może wyjdzie coś rozsądnego. Nie szukam ideału i co więcej go nie chcę, bo lubię majsterkować i robić samodzielnie rzeczy przy aucie w związku z czym, chcę i lubię wyzwania w stylu do it yourself

Pozdrawiam !

Próbuję Ci uzmysłowić, że z tym budżetem oczekujesz rzeczy niemożliwych.
Lubisz majsterkować? OK. Ale chyba regulatora ciśnienia paliwa, dwumasy, czy wahacza, to sobie nie dorobisz. Zaoszczędzisz na robocie, ale nie na częściach.
Poza tym skoro nie było konieczności wymiany rozrządu, czy sprzęgła, to po co człowiek miał to wymieniać?

Z Lybrą będzie podobnie. Wierz mi.