chyba do zmywania![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
:-D nie raczej do zamiany za kółkiem alfy umyte mają być![]()
Ostatnio edytowane przez brozek ; 08-05-2014 o 07:07
Słuchajcie ponieważ zapowiada sie nas coraz więcej co jest oczywiście bardzo pozytywne, lecz napewno zaowocuje tym ze nie spamietamy naszych nickow. Może każdy z nas na podszybiu umieściłby biała kartkę a4 z nickiem z forum. Może byśmy pomyśleli tez o "identyfikatorach" z nickiem, imieniem i modelem samochodu ktorym jeździ? Może ktoś ma dostęp do identyfikatorów i mógłby zrobić?
To i dobry pomysł. Bo już oficjalnie zgłoszonych :
1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
8-9 Cassiel + syn9. eXtremista
10-11 Tofik21 + Kozi146
12.Cobretti13.Ganisz
14.Panek94
15.takeshi
16.159sw Płońsk17.Marcin@Romeo
18.Piotreek
19.brozek
20-21. Devilwawa66+Krasnal
22.majeczka ???
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Prosimy dopisywać się do listy osoby zdeklarowane na Spot. Musimy znać liczbę uczestników
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
8-9 Cassiel + syn9. eXtremista
10-11 Tofik21 + Kozi146
12.Cobretti
13.Ganisz
14.Panek94
15.takeshi
16.Bilik 159sw Płońsk
17.Marcin@Romeo
18.Piotreek
19.brozek
20-21. Devilwawa66+Krasnal
22.majeczka ???
23.kornat
majeczka potwierdzai juz po wczorajszym spociku pod Narodowym pomyslalam o identyfikatorach - o ile mnie latwo zapamietac,bo bylam sama jedna baaabaaa, o tyle w drugą stronę gorzej
jestem za wszystkim,co zaproponujecie w tej sprawie
![]()
To ja sprawdzę dostępność w jakimś hipermarkecie identyfikatorów/smyczy, może ktoś wydrukuje kartki a4 lub a5 na podszybie dla każdego, bo obawiam sie ze jak scedujemy to na każdego oddzielnie to 10% tylko będzie je miała.