Panowie, kiedy jakiś spocik organizujemy? Pół roku temu wróciłem do Olkusza a nie znam żadnego tutejszego alfaholika, tylko tomio spotkany na trasie pomachał![]()
Panowie, kiedy jakiś spocik organizujemy? Pół roku temu wróciłem do Olkusza a nie znam żadnego tutejszego alfaholika, tylko tomio spotkany na trasie pomachał![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Ja w ten weekend nie dam rady, ale w następną niedzielę nie widzę problemu jakby coś![]()
No to można coś na przyszłą niedzielę zorganizować. Jakiś grill albo coś
Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Kurde na śmierć zapomniałem, że w przyszłym tygodniu mam komunie u brata. Czyli wolny weekend mam dopiero za 2 tyg.
Ale coś tu widzę, że Olkuszaki jak zwykle olewają temat. Chyba we 2 zrobimy sobie spota w końcu![]()
no to działajcie panowie ja zawsze chętny![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
No to spoko, spotykamy się za 2 tygodnie. Sobota, czy niedziela? Mnie w sumie wsio rybka.
Junak 126
ja nie z olkusza ale chetny tym bardziej ze z tomio wkoncu browara jakiego szarpniemya przy okazji pozdrawiam 2wie 156 sw w kluczach i gtv około 19 w sobote.
Mnie w sumie też bez różnicy sobota czy niedziela, dostosuję się do reszty.
Właśnie ramzesss3, czas najwyższy![]()
czyli 25.05 godz.15.00 parking carrefur pasi?
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
carrefur w olkuszu ?? moze by dac konkretny temat co gdzie i jak zeby sie wpisywali ??![]()