A ja nie polecam kupowania jakichkolwiek usług motoryzacyjnych na serwisach typu grupon...
Szczerze to żaden z moich znajomych nie był zadowolony, czy to z przeglądu okresowego, serwisu klimy, prania tapicerki, wymiany opon...
A ja nie polecam kupowania jakichkolwiek usług motoryzacyjnych na serwisach typu grupon...
Szczerze to żaden z moich znajomych nie był zadowolony, czy to z przeglądu okresowego, serwisu klimy, prania tapicerki, wymiany opon...
Była: 156 1.9JTD SP3
Ja właśnie skorzystałam z grouponu z Andycar jeśli chodzi o przegląd klimatyzacji. Z nich akurat byłam zadowolona. Umówiłam się na daną godzinę, nic nie marudzili, zrobili pełny przegląd, ozonowanie, nabicie i wszystko było ok. Natomiast wcześniej wykupiłam kupon na Gumis w Krakowie, też przez groupon, i tu niestety się mocno wkurzyłam. Po moim przyjeździe gość mi powiedział, że w tym kuponie nie ma połowę rzeczy, a jak wyraziłam moją opinię na jego temat to mi powiedział, żebym miała pretensję do grouponu, nie jego. Więc zrwóciłam ten kupon, bez problemów mi oddali pieniądze, i przed wykupieniem nowego zadzwoniłam do Andycar się dopytać. Widocznie z grouponem to też jest tak, że zależy, na jaki warsztat się trafi. Różnie bywa ...
Z tym na ul. Bajecznej (a właściwie od Ofiar Dąbia). I połowy rzeczy nie było w tej najdroższej wersji! Poza tym jak pisałam, pan bardzo nieuprzejmy, zasłaniał się grouponem twierdząc, że on wcale nie chce w tym uczestniczyć a go zmuszają, proponował mi dopłatę o jakieś 80zł, by wszystko mieć. Więc powiedziałam mu swoje zdanie i poszłam gdzie indziej. Nie polecam! Nie wiem, jak w inynch ich lokalizacjach, ja się zraziłam.
No to niemiłe zaskoczenie, bo tam akurat przechowuję i wymieniam opony, na felgi też mi dał dobrą cenę i nie było powodu do narzekań, a wizyty w porównaniu z innymi punktami tego typu zawsze wspominałem przyjemnie.
Z drugiej strony groupon już sprzedawał różne dziwne oferty na dziwnych warunkach, więc pewnie prawda gdzieś pośrodku leży.
Jutro jadę z AR V6 do nieznanego mi serwisu klimy, zobaczę jak się sprawią.W ciągu nocy uciekł cały czynnik po nabiciu ! Przed napełnieniem podobno nie było nieszczelności.
![]()
No więc już po operacji.![]()
Udałem się do nieznanej mi firmy naprawiaajcej klimatyzację ( czynnik uciekł za 1.5 dnia po nabiciu )
Zakład mieści się w Krakowie przy ul. S. Wysockiej 9. Znalezienie wycieku często jest trudne i tak było w moim przypadku. Zakład posiada możliwości regeneracji przewodów klimatyzacyjnych na miejscu ( naprawa złącz metalowo gumowych, w tym "spawanie" aluminium. Cała oparacja trwała u mnie ponad pięć godzin ale zakończyła sie pełnym sukcesem. Po znalezieniu nieszczelności na łączu aluminium i gumy i naprawie, podczas próby szczelności ujawniła się dziura w rurce aluminiowej na zakręcie kolanka, ponowny demontaż i naprawa. Wszystko skończyło się dobrze i klima działa.![]()
Myślę, że mogę polecić ten zakład.
Dużo z Ciebie zdarli?