ewentualnie spróbuj nagrać najmniejszą możliwą prędkościa w nero czy tam img burnerze,
ewentualnie spróbuj nagrać najmniejszą możliwą prędkościa w nero czy tam img burnerze,
~ taka była piękna ! :C
Nagrywam z najmniejszą możliwą prędkością x1.
A jaki masz ten soft. Z tego co pamiętam od 5 była możliwość odtwarzania mp3.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Gdzie mogę sprawdzić wersję softu żeby Ci odpowiedzieć?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Słusznie prawi instrukcja. Tyle tylko, że pewnie od razu dodaje, że mp3 odtwarzają tylko nawigacje monochromatyczne.
Kolorowe będą odtwarzać ale tylko te od późnego 2004 roku i po aktualizacji oprogramowania na osiągnięcie włoskiej myśli technicznej MP5.00. Nie był to wypust Alfa Romeo, tylko włoskich forumowiczów i dlatego działa tak sobie - m.in. brak angielskiego sterowania głosem.
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
![]()
Jak widać mam soft 3. Jest możwliość wgrania nowszego i czy ktoś z was to robił ?
ja tam widzę, że masz SW version 1 6 .. jakoś dziwnie jest to napisane, ja miałem jakoś 04.09 czy coś tam. Jest możliwość, trzeba tylko znaleźć odpowiedni, nagrać na płytę i zaktualizować![]()
Nawy nie kombinuj, masz starsze radio ode mnie. U mnie ktoś wygrał soft 5 i same oroblemynz tym, a mp3 nie ma
Nie ma i nie będzie. Soft w tym cudzie to 26.16 czyli ostatni wypust przedliftowego. Nie zaktualizujesz go do MP5.00
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a