dzis w nocy napisze jak to wygląda z jej info
Dodano po 10 minutes:
ale plac moze być ogrodzony albo mogą chcieć PLN za wjazd...
18:00
19:00
20:00
dzis w nocy napisze jak to wygląda z jej info
Dodano po 10 minutes:
ale plac moze być ogrodzony albo mogą chcieć PLN za wjazd...
Ostatnio edytowane przez Jaso ; 20-05-2014 o 14:53 Powód: Dodano
Brera Team Warsaw
Nie sądzę. Tydzień temu kawałek placu był dostępny (sprawdzałem jak jechałem na Gocław), poza tym nie będzie YT, wiec będzie mniejsza konkurencja o plac![]()
Nie będziemy chować się po podziemiach jak taka ładna pogoda![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ja oczywiście będę. Też sądzę, że całego placu nie zajmą i tak jak Zmianowy mówi, nie ma sensu chować się po podziemiach jak w czwartek ma być blisko 30 stopni. Poradzimy sobie![]()
to w takim razie SN![]()
Brera Team Warsaw
zbierać ludziska się zbierać ! Chce widzieć wszystkie 21 sztuk co ruszało z łomianek! I innych oczywiście też!
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
jeszcze niepostaram się ogarnąć z ksiundzem proboszczem
![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
J.Clarkson
Postaram się dojechać![]()