Fakt, święte obrazki są wyczes![]()
18:00
19:00
20:00
Fakt, święte obrazki są wyczes![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
,,szczęść Boże''![]()
przecież się pożegnaliśmy ?chyba że nie, to przepraszam
widać coś się zamotałem
tak żeby nie być gołosłownym w temacie - air show - pamiętajmy bo nie dopisałemimpreza jest w fazie tworzenia - trzeba śledzić temat i trzymać rękę na pulsie
ale faktycznie jeśli impreza będzie, można by pomyśleć o wyprawie![]()
Ostatnio edytowane przez tofik21 ; 23-05-2014 o 08:33
w weekendzik zagadujemy i robimy rekonesans, a potem wrzucimy jako osobne wydarzenie. proponuje wlączyc w sprawe najlepszych organizatorow zlocikow, jakich znamy - JASO I JURO
do poźniej,
lecę do roboty, oczywiście włoszką i to mi poprawia humor każdego poranka
'szczesc boze' - lolDDD
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Dzięki za spotkanie.
Miło było zobaczyć "stare" twarze![]()
a ja się nie mogę wybrać bo jeszcze belly nie kupiłemtak ciężko znaleźć dobrą 166 że chyba zejdę o dychę i poszukam 156
ale sezon cieplutki to na grillowanie ewentualnie ognicho mam dobrą miejscówkę na Bernerowie