ale jak ja naciskam przycisk auto to nic sie nie dzieje
ale u mnie wczesniej nawet jak swiecilo ie samo auto to wszystko dobrze dzialalo
ale jak ja naciskam przycisk auto to nic sie nie dzieje
ale u mnie wczesniej nawet jak swiecilo ie samo auto to wszystko dobrze dzialalo
To moze zdupczyl sie panel klimatyzacji?
A można sprawdzić temperature zewnętrzną i wewnętrzną na panelu i czy zgadza się z temperaturą jaka panuje aktualnie tzn np za pomocą zwykłego termometru.
temperatura np na zewnatrz jest 30 a w srodku 19 a ustawione jest 22 i nie zmniejsza sily nawiewu automatycznie
dzisiaj cos dziwnego sie stalo, nadmuch sie sam naprawil, gdy auto sie juz lekko rozgrzeje to komouter sam zwiekszal sile nadmuchu a gdy temperatura osiagala 18 stopni to powoli zwolnil, czyli jest tak jak byc powinno poza tym ze nadal nie dziala podgrzewanie szyby tylnei i nadmuch na przednia szybe
czy ktoś wie jak zrobić reset klimatronika nie odłączając aku.
a ja mam taki problem że nie działają mi nadmuchy po stronie pasażera :/ nic zero :/ ale ostatnio przysłuchałem się pracą klap i podczas naciskania na strefę pasażera było zero odzewu. Możliwe że sam ster klimy się coś powalił?
ja tak kolego mam cały czas. Moja bella jest 06 r. tylko to nie jak sie rozgrzeje tylko po około 30 sekundach nawet w trybie full auto komputer sterują klimą dopiero po chwili jak auto chodzi...
tez tak u mnie jest jesli na dworzu jest cieplo ale jak jest zinmo to silnik musi sie troche rozgrzac, ale nadal nie dziala ogrzewanie szyby tylnej i lusterek
podepnę się pod temat dziś rano -10 stopni , autko odpalone nawiew/klimatyzacja działa jak należy , przejechane 30km auto zgaszone- odpalam a tu nie działa wyświetlacz panela klimatyzacji ( tylko podświetlony jest ale nic na nim się nie wyświetla) wszystkie pokrętła , przyciski działają![]()
Spokojniezdarza się. Będzie działać znów. Taki foch tylko. TTTM
No chyba, że będziesz w tym 1% co jednak permanentna awariaale bądz dobrej myśli- panel drogi nie jest, tylko wymiana trochę upierdliwa.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond