Moja tylna kapana a dokladniej siedzenie poprostu rusza sie. znajdują się pod nia bolce które znajdowały sie w takim plastiku (spinka) i nie wiem gdzie ten kawalek plastiku moge dokupic.. wie ktoś coś na ten temat ?
Moja tylna kapana a dokladniej siedzenie poprostu rusza sie. znajdują się pod nia bolce które znajdowały sie w takim plastiku (spinka) i nie wiem gdzie ten kawalek plastiku moge dokupic.. wie ktoś coś na ten temat ?
W ASO ja placilem cos ok 20zl za jedena spinke sa one jednorazowe wiec dobrze zatrzasnij i o niczym nie zapomnij.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Niestety, tanie nie są i przy wyciąganiu pękają... zobacz ile Ci brakuje i kup komplet...
A ja kupowałem po 12 zł, też w ASO. Niestety te spinki są jednorazowe :/
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja kupiłem samochód juz z urwanymi spinkami. Możecie mi powiedzieć co tam sie takiego znajduje ciekawego że ktos to otwierał ? nie rozumiem powodu otwierania tego. To tylko możliwość kupienia tego jest w ASO? i to mają na miejscu czy na zamówienie ?
Przy wymianie linek ręcznego, i dostęp do zbiornika i pompy paliwa. A czy są dostępne od ręki to zależy od konkretnego ASO.