Muszą?
To ja sie pytam.Moim zdaniem jesli sa twardsze(a sadze ze eibachy sa) to powinny byc nizsze.
A Ty musisz miec wszystko jak na tacy![]()
A co to za sprężyny, bo chyba nie Eibach?
Pytam, bo szukam jakiejś dobrej alternatywy dla Eibacha, bo coraz trudniej dostać.
Moim zdaniem to eibachy -30,teoretycznie powinny byc czarne bo to pro kit ale bywaja tez czerwone jak sportline>Taka posiadam wiedze
a alternatywa to np Apex
Jestem po jeździe testowej, wrażenia : delikatnie twardziej, ale komfort nie gorszy od org. poszła z 3 cm na dół wyglada tak jak powinna na 18 tkachale powstał problem, jak robiłem auto w garażu słuchałem radia dzis chciałem odpalić pad aku. Podladowalem odpalił i zaczęły wyskakiwał błędy : ABS, ASR, VDC, Hill HOLLDER, teraz szukam... Pomyślałem ze może któryś czujnik przy kole zruszylem posprawdzam mam nadzieje ze jakas pierdola
Dodano po 7 minutes:
Sprezyny to Eibach Pro Kit -25 do -35 mm, czekalem na nie 4 tyg faktycznie ciezki dostep. Musialem zamowic przez znajomego z forum octawi z Niemiec. Przyszly czerwone i odrazu sprawdzilem po numerach czy to te napewno co sie pozniej potwierdzilo. Ide sciagac kola pokolei pewnie zaczepilem za cos i teraz ta choinka..
Ostatnio edytowane przez stunt_rider ; 30-05-2014 o 15:56 Powód: Dodano
Nie koniecznie misiu.