Juz wsjo ok jezdzilem swiecilo sie, odkrecilem lewe przednie kolo pozapinalem wtyczki przeczyscilem i niby ok juz. Kilka fotek na swiezosci po zamontowaniu sprezyn:
Juz wsjo ok jezdzilem swiecilo sie, odkrecilem lewe przednie kolo pozapinalem wtyczki przeczyscilem i niby ok juz. Kilka fotek na swiezosci po zamontowaniu sprezyn:
Oj tam z dostępnością nie było problemuW niedziele zamówiłem, we wtorek były u mnie a dziś już siedzą na aucie
Ale był to chyba ostatni komplet na allegro do SW
Póki co siadło mniej więcej jak u stunt_ridera, szczególnie widać to na przedniej osi.
Mam też takie pytanie do tych którzy już dłużej użytkują takie/podobne sprężyny; jak było u was z ustawieniem zbieżności/geormetri i z dalszym użytkowaniem auta? Nie ma problemów ze ścinaniem opon? Bo kąty się trochę zmieniają a jak wiadomo są one u nas nieregulowane![]()
Ładnie wygląda na tych sprężynach też na takie juz czekam 3 tygodnie zamówione w intercarsie
No wlasnie dzis juz byl poruszany temat dystansow...Kola nie zgrywaja sie z blotnikiem
Dodano po 8 minutes:
W planach jeszcze progi z wersji TI, Chip u Aligatora i jak sie skoncza tarcze przerzuce na 330 TI z zaciskami ( juz czekaja ) obecne male brembo beda do oddania. Tyle przewiduje modyfikacji ;]
Ostatnio edytowane przez stunt_rider ; 30-05-2014 o 20:08 Powód: Dodano
Dzis przejechalem ok 180 km po sredniej jakosci drodze wojewodzkiej. Koleiny, wyprzedzanie, wymijanie, mocniejsze dohamowanie dostaje oslona pod silnikiem;/. Alfa musiala dosc mocno usiasc.Wyboje, uskoki rowniez. MOcno sie zastanawiam powrotem do org zanim cos urwe poniewaz dosc meczace staranie sie jechac ( na gorze ) koleiny
Ostatnio edytowane przez stunt_rider ; 01-06-2014 o 19:34
Czyli wygląd nie jest tego wart? Ja jeszcze nie założyłem.i też mam obawy bo słyszałem opinie .ze o komforcie to moge zapomnieć.A chyba nie oto chodzi aby męczyć się jazda wzamian za efekt wizualny.No chyba ze jezdzilbym 100 km miesiecznie![]()
Misiu i widzisz ze Pro kity sa tez czerwone;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
ale kolega stundrider ma auto na felgach 18 cali. na 19 powinno być trochę wyżej i lepiej. Ale tak szczerze mówiąc nie bez powodu projektanci w wersji TI zeszli tylko o 2 cm a nie 3,5.
Naprawa skrzyń M20, M32 ---> http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...ml#post2004527
https://www.youtube.com/watch?v=WztjfgsSgJU - polskie złomowisko.