Mały konkursik hahahah
Mały konkursik hahahah
Policyjna 159?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Podejrzewam ,ze byla to jakas skoda skoro pytanie jest na forum AR i w dziale 159.To na bank byla skoda
nic mi nie przychodzi do głowy![]()
Trafiłem ?
![]()
popsuje zabawe
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...ll=1#LokWawTxt
godzina 10:34 Kolumna samochodów z Barackiem Obamą jest już na Belwederskiej.
inkryminowana w tle
a tutaj jeszcze chyba zamyka kolumnę
![]()
Yes! Yes! Yes!
Wygrałem![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Jak tylko zobaczyłem na fb posty różnych portali informacyjnych ze zdjęciem całej kolumny aut na czele z najpiękniejszym (pomimo barw i dodatków na dachu w postaci kogutów) to od razu podchwyciłem temat![]()
Coś w tym jest...Co do policyjnych 159 to zimą na zakopiance miałem kontrole na trzeźwość i zatrzymała mnie policyjna 159. Nie wiadomo dlaczegorozmowa zeszła na tor o 159-tej. Bardzo miło pogadaliśmy sobie o eksploatacji samochodu. Policjanci wyraźnie zadowoleni byli, że dostali w przydziale ten samochód. Miałem już trochę samochodów ale bella naprawdę ma coś w sobie.