18:00
19:00
20:00
Oczywiście że podtruwam, wkładam szmaty do rury wydechowej
![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
vitaaaaam Cie jako pierwsza!ooo juz nie pierwsza
ech to odswiezanie stron
uuuu,o wkupne nie pytajDD hahaha
...a sezon ruszyl,spoty co czwartek. w najblizszy -zaplanowany grill - na stronach masz opis
milo mi poznac kolejnego zarazonego wirusem...
Dodano po 2 minutes:
.....ech,tez ja qrde szukam pod maską...i nic...![]()
Ostatnio edytowane przez majeczka ; 03-06-2014 o 20:20 Powód: Dodano
Oj Majeczka kusisz, kusisz - i normalnie miód na moje serce lejesz
Ostatnio w czwartki delegacje mi wypadają, a w najbliższy niestety mam firmowe bardzo oficjalne wyjście - no chyba ze wpade ok 23ciej w galowym "gajerze"
A limo Obamy dziś widziałem na własne oczy w Al. Jerozolimskich i to w dwóch egzemplarzach. Ale większe wrażenie zrobiła na mnie prawdziwa amerykańska karetka w kolorze czarnym identyczna jak w USA![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Ostatnio edytowane przez cassiel ; 03-06-2014 o 20:31
Ale i tak już się nie wygłupiają, nie zamykają trasy 3 godziny przed przejazdem. Nie lata wkur$%^ helikopter (ostatnio jak był Obama to podobno cały roczny zapas paliwa wylatali). A najlepsze, że ludzie wystraszyli się paraliżu i dzisiaj z roboty wracałem całe 20 minut![]()
J.Clarkson
limuzynki i obstawa secret service robia wrazenie...z mojego 8 pietra idealnie widac 2 krążące nad cenrtum helikoptery wojskowe/śmigłowce? lol w kierunkach w jakich przemieszcza sie Barackgdyby nie to,ze zablokowali wawe,to nawet by mi sie podobalo
a efy chyba z Łasku przylecialy-mam 3km do lotniska w domku
Dodano po 2 minutes:
Zmianowy-heli.. latają dwa, ciagle w powietrzu, od rana![]()
Ostatnio edytowane przez majeczka ; 03-06-2014 o 20:36 Powód: Dodano
J.Clarkson
Po centrum ok 16.20 tez jechało mi sie zarąbiście i miejsce parkingowe w alejach znalazłem bez problemu. Aha najważniejsze kolumnę wozów z Obamą otwierały i zamykały dwie policyjne Alfy 159. "Niebiescy" wyciągnęli dla gościa najlepsze co mieli w garażu - przyjemnie było popatrzeć. Oczywiście sie nie popsuły wiec godnie ochraniały gościa![]()