Ja zrobiłem już dobre 10tys na tym drążku Akron Malo z Pabianickiej i sprawuje się wzorowo... jak na razieKoszta nie duże a lepsze to niż używka
Ja zrobiłem już dobre 10tys na tym drążku Akron Malo z Pabianickiej i sprawuje się wzorowo... jak na razieKoszta nie duże a lepsze to niż używka
Za tą używkę dałem z przesyłką 120 zł - nie chciałem brać podróbki a sprzedawca zapewniał mnie, że jest sprawna.
Więc chyba mam prawo się "dziwić"
Będę próbował zwrócić wadliwy towar.
Ciekawe czy będzie można z nimi "pohandlować".
Zdam relację z przebiegu zwrotu.
No i kupię polecany zamiennik.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez yogi ; 06-06-2014 o 09:51
Mam pytanko ? Czy wibracje podczas przyspieszania mogą być winą poduszki silnika?? Mam taki objaw że podczas zwiększania obr silnika wibruje auto i czućbto bardzo na drążku zmiany biegów, nie ma znaczenia prędkość pojazdu. Najbardziej czuć na 2-jce auto zaczyna się kołysać jak na wyborach. Mam silnik po kopl. remoncie, wymienione sprzęgło i dwumas nie dalej jak 10 tys. temu i wymienioną poduszkę pod skrzynią z tego co kojażę to oryginał. Macie jakieś sugestie??
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Miałem na myśli tzw przeguby wewnętrzne. Czyli w tym przypadku kielichy i krzyżaki.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Ale gdyby to były one to powinno bujać autem ze wzrostem prędkości, a nie obrotów silnika czyż nie ??
Przy przyspieszaniu też je będzie słychać jak są walnięte.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Jest jakaś metoda na sprawdzenie tego?? Nie chce wywalać kasy w błoto. Boję się dodawać gazu bo ze wzrostem obr. auto zaczyna wibrować.
Oki wymieniłem dolny wahacz lewy i ustawiłem zbieżność bo była rozjechana na Maxa. Już po wymianie wahacza pulsowanie nieco zesłabło, ale dalej czuć bujanie szczególnie przy małych prędkościach na 1-CE i 2-CE potem jakby maleje. Byłem u Qby diagnozować te krzyżami i powiedział że jest lekki luz ale nie ma dramatu. Macie jeszcze jakieś pomysły ??