Strona 39 z 55 PierwszyPierwszy ... 293031323334353637383940414243444546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 547

Temat: Track day na torze "Kielce" - Event z SJS 2014

Użytkownik Pirat drogowy Avatar 3voQ
    Mieszka w
    LDZ
    Auto
    156, A8L, Voyager, Peżo

Domyślnie

Kasztelan nic sie nie zmieniło w ostatnim czasie, kupić ci tez, bo zamawiam?

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
    156 3.0

Dawne kochanki:
    GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
    159 (zdradziła i poszła)
    GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał kasztelan Zobacz post
    To co z kaskami, obowiązkowe na 100%??
    Wkładaj nocnik na czache i nie narzekaj na Miedziance jak coś Ci nie wyjdzie to już sobie można kuku poważne zrobić. Nie wiem jak Wam SJS ustawi trasę, ale na SuperOESach to tam się nie rzadko po 180 idzie
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Kaski tak czy siak będą potrzebne, kwestia tylko doprecyzowania czy tylko na próbach czasowych czy też na szkoleniu.
    Ligar ma dać znać, ale raczej trzeba się przygotować na to, że w jednym i drugim przypadku będzie trzeba.

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Nie wiem jak Wam SJS ustawi trasę, ale na SuperOESach to tam się nie rzadko po 180 idzie
    SJS raczej idzie w bezpieczeństwo także prędzej zobaczymy szykany niż 180km/h tak jak w poprzednim roku

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał Zonkil Zobacz post
    Kaski tak czy siak będą potrzebne, kwestia tylko doprecyzowania czy tylko na próbach czasowych czy też na szkoleniu.
    Ligar ma dać znać, ale raczej trzeba się przygotować na to, że w jednym i drugim przypadku będzie trzeba.

SJS raczej idzie w bezpieczeństwo także prędzej zobaczymy szykany niż 180km/h tak jak w poprzednim roku

Wiesz, na amatorskich imprezach odgórnie jest narzucone że przejazd iluś tam km nie może trwać krócej niż ileś tam czasu - dlatego szykany, nawrotki itp. - co nie zmienia faktu że się w te szykany człowiek może w dużej prędkości składać, zależy jak traskę chłopaki ustawią. Wiadomo poziom jazdy jaki prezentujecie nie jest poziomem ludzi pojawiających się regularnie na SuperOES'ie ale że już jest to kolejne spotkanie SJS z Wami może Wam popuszczą trochę cugle względem ostatniego razu.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wiesz, na amatorskich imprezach odgórnie jest narzucone że przejazd iluś tam km nie może trwać krócej niż ileś tam czasu - dlatego szykany, nawrotki itp. - co nie zmienia faktu że się w te szykany człowiek może w dużej prędkości składać, zależy jak traskę chłopaki ustawią. Wiadomo poziom jazdy jaki prezentujecie nie jest poziomem ludzi pojawiających się regularnie na SuperOES'ie ale że już jest to kolejne spotkanie SJS z Wami może Wam popuszczą trochę cugle względem ostatniego razu.
    No wiadomo, poziom, przygotowanie aut i nastawienie jest całkiem inne i to wpływa na ustawienie trasy i prędkości na niej.
    Ale samo wpuszczenie nas na odcinek leśny już jest oznaką nieco poważniejszego podejścia do sprawy więc również liczymy na trochę szybszą trasę niż na z poprzedniego roku, która była stricte techniczna.
    Tak czy siak, to nie SuperOES a zwykły trackday, ma być zabawa i poprawienie umiejętności a nie powrót na lawecie do domu

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Ja tam wcale nie musze leciec 180 zeby miec frajde z jazdy. Przy 90 w luku tez mozna sie spocic

Sent from my iPhone
    Born to be wild.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar 3voQ
    Mieszka w
    LDZ
    Auto
    156, A8L, Voyager, Peżo

Domyślnie

Cytat Napisał grzdylu Zobacz post
    Ja tam wcale nie musze leciec 180 zeby miec frajde z jazdy. Przy 90 w luku tez mozna sie spocic

Sent from my iPhone
    Ale w miarę jedzenia apetyt rośnie:-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
    156 3.0

Dawne kochanki:
    GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
    159 (zdradziła i poszła)
    GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Cytat Napisał 3voQ Zobacz post
    Kasztelan nic sie nie zmieniło w ostatnim czasie, kupić ci tez, bo zamawiam?

Podrzuć mi linka, zobaczę co to i dam Ci znać, mam teraz ważny temat w pracy i zupełnie nie mam czasu ani głowy na takie sprawy.

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Ja gdzies wczesniej wrzucilem link (jezeli chodzi o te za 60zl)
    Wizualnie i jakosciowo wygladaja ekstra jak na produkt za 60 zl. Pytanie co sie stanie jak pierdykne dynka w asfalt

Sent from my iPhone

Wnetrze jest wyscielane miekkim materialem a gabki sa dobrze dobrane. Nic nie uwiera w glowe

Sent from my iPhone
    Born to be wild.

Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Coś takiego.
    http://allegro.pl/kask-luis-na-skute...295414705.html

Sam żonie chcę go kupić.

A czy on coś da? Hmmmmm zrób test, załóż kask i uderz powiedzmy ze średnią siłą boczną częścią o ścianę, później zdejmij kask i z tą samą siłą uderz samą głową
    Wyniki możesz nam tu opisać

Kask to kask, niezależnie jaki by był zawsze przy uderzeniu amortyzuje siłę.