Jakieś wskazówki co do montażu? Koszt zakupu, montażu?
Cena cennikowa adaptera to 455 zł brutto, ja dostałem 20% upustu.
Co do montażu:
- wyciągnąłem zaślepkę, gdzie standardowo znajduje się USB/AUX, przez ten otwór przepuściłem przewód;
- odkręciłem schowek: 2 śruby wewnątrz schowka, 3 wkręty na przodzie schowka u góry, ściągnąć plastikową zaślepkę po prawej stronie schowka - 2 wkręty, 1 wkręt pod schowkiem po lewej stronie
- wyciągam schowek
- siadamy po stronie kierowcy, łapiemy za końcówkę metalowej obudowy na kokpicie i pociągamy
- wykręcamy radio - 4 wkręty
- podpinamy adapter
- skręcamy wszystko w odwrotnej kolejności
- ciszymy się z USB/AUX![]()
Ostatnio edytowane przez cysio ; 11-06-2014 o 20:47
Tak jest zaślepka w miejscu, gdzie znajduje się USB/AUX w samochodach z B&M (wpisz w google usb giulietta i wyskoczą ci zdjęcia).
Pendrive 4GB mam podłączony bezpośrednio do adaptera. Na radiu przełączasz na CD Changer, foldery są wyświetlane jako CD 1, CD 2 itd.. Przełączanie pomiędzy folderami i plikami działa płynnie. Przejścia pomiędzy folderami wykonuje się na radiu strzałkami góra/dół, zmiana piosenki z kierownicy lub na radiu prawo/lewo.
Filmik nagram w wolnej chwili.
Czekamy na filmik. Sam bym to zrobił w swoim Mito![]()
Dzięki za filmik.
Jeszcze jedno pytanie, czy zawsze widoczne jest CD09 track 1, czy czyta nazwy plików i/lub folderów?
Zakładam, że mam 5 folderów na pendrive'ie, a dla przykładu w pierwszym 5 podfolderów.
Czy wówczas odczyta podfoldery znów jako CD01... i czy pokaże ich tutuły/nazwy, MP3Tagi?