do której godziny w sobote trzeba się wynieść z domków?
do której godziny w sobote trzeba się wynieść z domków?
generalnie nie ma większego ciśnienia ale po nas wchodzą następni, także przed południem będzie trzeba się wynieść, co nie oznacza, że nie można tam spędzić dnia nad wodą, zostawiając auto i cały "majdan" w ośrodku..
dobra wsuwam obiad i się zbieram, do zobaczenia na miejscu.
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 19-06-2014 o 12:21
RoZumiem że na ostatnią chwilę nie ma jednego miejsca dla załogi?
Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
jak bardzo chcesz możesz wskoczyć na moje miejsce, ja skręciłem nogę i niestety tydzień "gipsu" to za mało na operowanie sprzęgłem na torze.
żona także nie wyraziła zainteresowania wiec jest jedno miejsce wolne
W
Załogi są dwuosobowe?
Dodano po 12 minutes:
Dzięki za propozycję ale jeszcze jutro muszę się w pracy pojawić. Podjade pooglądać
Ostatnio edytowane przez Tylko Czytam ; 19-06-2014 o 16:09 Powód: Dodano
O ktorej rano wyjazd z osrodka na tor?
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Ledwo się poskładałem , nowy (używany alternator) skrzeczy , a stary wył, trochę dół bo było deko roboty z wyrzucaniem sanek. Nie jestem przesądny ale mam wrażenie że Babcia156 daje mi do zrozumienia że nie chce jechać do kielc. Jak się cieszyłem że już dokręcam zawias to się gwint urwał w tuleji wahacza , na szczęście dłuższa śrubka i nakrętka i zawias zadrutowany.
Kurczę, a miało być tak pięknie. Sorry Panie i Panowie, że tak długo czekaliście ze startem 5 rundy, ale załadować GTA na lawetę jest trudno już nie wspominając, że z dużej trawy i posadzonym przednim kołem. Laweciarz ogarnął temat na piątkę. W poniedziałek zdejmiemy koło i zobaczymy co jeszcze poszło, ale nie wygląda to groźnie.
Z tego co pamiętam to zacząłem ostro hamować i w tym samym momencie najechałem na poprzeczną nierówność. Potem BUM!! i koniec zabawy. Poszedł dolny wahacz. Myślę, że hamowanie i podbicie nierównością zgrało się w czasie.
Będziemy w poniedziałek działać to napiszę co i jak.
pozdro i dajcie wyniki![]()
No miejmy nadzieje, że to "błahostka"Ja tez nie uniknąłem problemów ech te "kaprysy kobiece"
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Z Ciekawosci napisz jakiej firmy wahacz![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."