Zamowilem od kolegi z forum z kwasowki za 160zl z przesylka, do tego laczniki i obejmy za 50zl. Wiecie czy ktos sie zajmuje naprawa fabrycznego radia mp3?
Aha i jeszcze odczuwam drgania na postoju, w jednym egzemplarzu GT nie bylo tego czuc. Czyzby jakas poduszka czy cos innego?
A co jest z Twoim radiem ?? Nie czyta plyt czy co ?? Na forum jest opis czyszczenia soczewki lasera. Jezeli nie czyta plyt to moze ci to pomoze. Po cenie wniokuje, ze zamowiles tylko gorna rure dolotu - trzeba bylo odrazu dwie zamowic - wedlug mnie sa to dobrze wydane pieniadze. Laczniki do rury wzioles troche dluzsze ?? Zawsze mozna lepiej dociac nizeli sie denerwowac i potem kombinowac - u mnie jedna okazala sie za krotka o 2 cm i wolalem nie ryzykowac jej zsuniecia i zrobilem z kawalka starej rury jeden lacznik.
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
I wrzuć jakieś fotki swojej GT. Chętnie bym zobaczył jak wygląda.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Mieliscie problem trzeszczacego bagaznika? raz cis trzeszczy podczas jazdy, raz nie... nie moge tego zlokalizowac.
obstawialbym trzeszczenie z okolic:
1. spinek (sprobuj wyjac polke i pojezdzic po wertepach)
2. drzwiczek od schowkow (mozesz sprobowac wlozyc jakis kartonik i zamknac zeby zobaczyc czy nie zniknie)
3. zestawu do wymiany kola
4. tylnej scianki plastikowej (zobacz czy nie jest peknieta)
Gdzie te zdjęcia?
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Zdjecia beda wstawione potem, nie martwcie sie, nie kupilem ulepa ze wspawana cwiara))
Taaaaaa, nie jeden tak pisał.
pzd.