Tak jak w tytule mam do wydania na dopieszczenie mojej gt 2000zl. Co byscie doradzili??
Zdjecia mojej slicznej - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...t_1_9_jtd.html
Tak jak w tytule mam do wydania na dopieszczenie mojej gt 2000zl. Co byscie doradzili??
Zdjecia mojej slicznej - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...t_1_9_jtd.html
Nawet po kiepskich fotach widać ze lakier potrzebuje dobrej korekty. Swieci sie tez skora z brudu. A zdjęcie naklejki kissme to juz chyba darmo bedzie
Jeśli oczywiście masz sprawna mechanikę to ja bym poszedł w spa![]()
Czyli co byscie radzili zrobic z lakierem?? Polerowanie nic nie da bo bylem juz u lakiernika i powiedzial ze polerka nic nie da bo i tak sie blyszczy. Sa delikatne wgniecenia gdzies tam.
A co do skory to nie swieci sie z brudu tylko przez mleczko do skor![]()
Jedz do firmy autodetailingowej. Zapewniam cię ze do błysku to brakuje duzo.
Gdzie znajde taka firme w okolicach Wawy?? Orientujesz sie?? I wiesz moze jakie sa srednie ceny zabiegow w takich firmach?? Masz na mysli polerowanie calego samochodu czy co??
Wyciąganie wgniotek, porządne czyszczenie, korekta lakieru, dobry wosk itd. Zapytaj na forum regionalnym, na pewno w wawie jest ktoś polecany.
Ceny w zależności od renomy i zakresu roboty, ale połowę budżetu na pewno wydasz. Jak ma być na tip top to i całość pójdzie![]()
Ostatnio edytowane przez ers ; 27-06-2014 o 13:47
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Na wgniotki jestem umowiony juz. Na polerowanie samochodu rowniez. A co masz na mysli piszac - korekta lakieru i wosk?? Na czym to polega i jak drogi to zabieg?? Polerowanie samo nic nie da??
Ostatnio edytowane przez dakine007 ; 27-06-2014 o 13:56 Powód: nie pelny post
A sory nie doczytałem, myślałem że polerki właśnie szukasz
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline